Tarih: 01.10.2024 00:02

Hatalı Sollama Yapan Kamyonet Kaza Yaptı: 1 Yaralı

Facebook Twitter Linked-in

MHA - Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, hatalı sollama yapan ayçiçeği yüklü bir kamyonet, aynı istikamette seyir halinde olan iki otomobile çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Kaza, Ahmetler köyü kavşağı Karaçalı mevkiinde gerçekleşti. Pazaryeri'nden Bilecik'e doğru seyir halinde olan ve hatalı sollama yapan Zeki B. yönetimindeki 11 EN 264 plakalı kamyonet, aynı yönde ilerleyen Yağmur M.'nin kullandığı 26 AIE 838 plakalı otomobile ve Hülya D.'nin sürdüğü 26 HD 699 plakalı hafif ticari araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kamyonet, yolun sol tarafına devrildi.

Kamyonet sürücüsü Zeki B. kazada hafif yaralanarak 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bozüyük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Yola saçılan ayçiçekleri belediye iş makineleri ve temizlik ekipleri tarafından temizlenirken, yolun trafiğe açıldığı bildirildi. Jandarma ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —