Tarih: 08.02.2023 14:27

Göztepe Spor Kulübü sivil toplum kuruluşu gibi çalışıyor

Facebook Twitter Linked-in

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem sonrasında tüm spor kulüpleri harekete geçti. İzmir takımlarından Göztepe Spor Kulübü, taraftarların da desteğiyle; depremden etkilenen vatandaşlar için hazırlanan ihtiyaç listesindeki ürünleri Gürsel Aksel Stadyumu'nda deprem bölgelerindeki vatandaşlara ulaştırmak için topladı.

Yardımlar deprem bölgesine ulaştırıldı

Göztepe Spor Kulübü ayrıca, resmi ürün mağazası olan GÖZGÖZ mağazaları deposundaki kış koşullarına uygun tüm ürünleri de ilgili kamu kurumlarıyla ve taraftarlarıyla koordine olarak deprem bölgesine ulaştırdı.

Taraftarlar stada akın etti

İzmir ekibi, Gürsel Aksel Stadı’nda devam eden deprem yardım çalışmaları için bir video klip hazırladı. Göztepe’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan video klipte, yardım için stada gelen taraftarların çalışmalarına yer verilirken, gelen yardımların oldukça fazla olduğu görüldü.

Sepil Holding 5 milyon TL; çalışanlar ise birer maaş bağışladı

Göztepe Spor Kulübü Eski Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sepil’in sahibi olduğu Sepil Holding de ihtiyaçlarda kullanılmak üzere deprem bölgesine 5 Milyon TL değerinde bağış yaptı. Yapılan açıklamada holding çalışanlarının da bir aylık maaşlarını depremzedelere bağışladıkları duyuruldu.


Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —