Tarih: 27.08.2024 20:41

En Güzel Kısa Pijama Takımları

Facebook Twitter Linked-in

Yaz aylarında kullanım rahatlığı sunan gerek ev içerisinde gerek yatarken giyilmesi uygun olan kısa pijama takımları yumuşacık dokuları ile bol model çeşitliliği, desen ve renkleri ile tüketiciye görsel ortamda satışa sunuluyor. 

Her zevke ve bütçeye uygun olan kısa pijama takımları online olarak 7/24 incelenebilir veya satın alınabilir.  İşinde profesyonel olan feudeelu markası kısa pijama katalog ürünleri online e-ticaret üzerinden incelenebilir.

Kısa Pijama Özellikleri

Kısa pijama takımlarının genel özellikleri kol boyunun dirsek ve dirsek üstü olması, bacak boyunun ise diz ve diz üstü şeklinde tasarlanmıştır. Üst kısmı ip askılı olarak tasarlanan kısa pijamalarda sonsuz renk seçeneği ve farklı kumaş türü özellikleri mevcuttur. Saten, penye, keten, ipek bambu ve pamuk gibi. 

Kesim ve dikiş hatasız olan ürünlerin tamamı kalite kontrolünden geçerek satışa sunulur. Yaz aylarında vazgeçilmez giysiler arasında yer alan kısa pijama çeşitleri bedene ferahlık ve özgürlük katacaktır. Terletmeyen ham maddelerden üretilen kısa pijama takımları sayesinde rahat uyku yaşanır ve hareketleriniz kısıtlanmaz.

Kısa Pijama Takımı Üretiminde Kullanılan Ham Maddeler

Demode olmayan, renk değiştirmeyen ve uzun ömürlü olan feudeelu kısa kollu pijama takımları akıcı özelliği ile viskon, seksi albenisi ile saten, çift yönlü, yanardönerli, detayları dantel ile zenginleştirilmiş akıcı veya tok kumaşlardan üretilir. Bu kumaş ham maddeleri cepli, fırfırlı, degaje yakalı, manşetli, yırtmaçlı, grogrenli, tüllü, yakalı, yakasız, düğmeli modeller ile zenginleştirilmiştir.

Şık tasarımlarla hem rahatlık hem de göze hitap eden fuedeelu kısa pijama takımlarında beden ölçülerinin birebir uyumlu olduğu markanın kısa pijama takımlarını seçerken bedeninizin ölçüsüne göre seçmeniz yeterli.

Markanın kısa pijama takımları modeline göre değişkenlik gösterse de fiyat bakımından uygundur. Klasik, spor ve modern kısa kollu pijama takımlarını yıkama özellikleri doğrultusunda kullandığınız takdirde solmaz ve yıpranmaz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —