Tarih: 06.08.2023 10:19

ELMAS ÖDÜLLERİ GECESİNDE QNET EN İYİ DOĞRUDAN SATIŞ ÖDÜLÜNÜ ALDI

Facebook Twitter Linked-in

3.Uluslararası Elmas Ödülleri 2023 töreni görkemli bir ödül gecesiyle gerçekleşti. Gecede dünya çapındaki müşterilerine benzersiz ürünler ve hizmetler sağlayan QNET, “Inovatif Uluslararası Doğrudan Satış markası” ödülünü aldı.

 

Siyaset, medya ve cemiyet hayatından birçok ismin katıldığı 3. Uluslararası Elmas Ödülleri 2023 Töreni, Hilton Bomonti; Pınar Altuğ ve Ceyhun Yılmaz’ın sunumuyla gerçekleşti. Gecede doğrudan satış sektöründe faaliyet gösteren QNET, Doğrudan Satış Kategorisi’ndeödül aldı. Ödülü QNET Türkiye adına Bölge Finans Müdürü Serdar Tarsusluoğlu teslim aldı. Ödüllerin her biri sektörde ve alanında uzman jüri üyeleri tarafından belirlendi. 

Gecede Türk Pop müziğinin güçlü sesi Demet Akalın da bir konser verdi, Ece Gürsel de kırmızı halı röportajlarıyla geceye renk kattı.

QNET Türkiye, Orta Asya ve Rusya Bölge Müdürü Cem Geyik: “QNET Türkiye olarak bugüne kadar birçok alanda farklı ödüller aldık. Bugün bu ödüle sahip olmak da bizi yine aynı derecede mutlu etti. Yaptığımız işin karşılığını almak çok güzel bir his. Biz de bu motivasyonla çalışmaya, kendimizle yarışıp daha da iyisini yapmak için gayret göstermeye devam edeceğiz. Her yıl ulusal ve uluslararası aldığımız ödüller bu çabamızın ve isteğimizin bir göstergesi” dedi.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —