Tarih: 06.11.2022 16:46

Düzgüsel şartlarda stoper hattı için öteki adları de denemeyi planlayan Ismael

Facebook Twitter Linked-in

 Montero’nun bu özgüvenli çıkışı sonrasında hafta içinde İspanyol oyuncuyu idmanlarda 11 için deneyip performansına nazaran karar vereceği açıklandı.

UEFA Avrupa Konuşma Ligi A Grubu 4.  Medipol Başakşehir, Letonya RFS temsilcisi ile 19:45'te Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Grup ilk maçında Hearts'ı 4-0 yenen Başakşehir, İstanbul ikinci maçında Fiorentina'yı 3-0 mağlup etti. onwin Letonya'nın başkenti Riga'da RFS ile oynanan karşılaşma 0:0'lık skorla sona erdi ve turuncu-mavili takımlar 7'şer puanla önde gitti. RFS, oynadığı  üç maçta 2 puanla grubun sonuncusu.

Avrupa'da 46. sırada. maç

Başakşehir, Avrupa'da 45 maç oynadı. Turuncu-mavili takımın söz konusu müsabakalarda 15 galibiyet, 11 beraberlik ve 19 mağlubiyeti bulunuyor. Bu maçlarda 58 gol atan Başakşehir, kalesinde  67 gol kaydetti.

Emre Belosoğlu yönetiminde Avrupa'da 10. sınav

Medipol Başakşehir, teknik direktör Emre Beleoğlu, bu kez Avrupa'da yenilgi  görmedi. İstanbul ekibi, Belezoglou önderliğinde kalan 9 maçta 6 galibiyet alan onwin giriş takım oldu. 3 maç  berabere bitti. Turuncu ve Mavililer bu kez Avrupa kupalarında 19  gol atarken, 4 golü durduramadılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —