Tarih: 26.02.2024 15:52

Durmuş Deniz, Anamur Mahallelerini Ziyaret Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

MHA - CHP'nin Anamur Belediye Başkan adayı Durmuş Deniz, seçim çalışmaları kapsamında kırsaldaki mahalleleri ziyaret ediyor. Beş yıldır devam eden mahalle ziyaretlerini seçim sürecinde de sürdüren Deniz, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, adayları ve seçim koordinasyon kurulu üyeleriyle birlikte çalışmalarını gerçekleştiriyor.  
Son olarak, Çamlıpınar, Lale, Karaağa ve Güngören mahallelerini ziyaret eden Deniz ve beraberindekiler, bugün de Çataloluk, Sarıdana ve Karaçukur mahallelerinde çalışmalarını sürdürdü. Mahalle ziyaretlerine başlamadan bir gün önce ilgili muhtarlar ve muhtar adaylarıyla iletişime geçerek ziyaretler hakkında bilgi veren ekip, sonrasında mahalle sakinleriyle samimi bir toplantı gerçekleştirdi. 
Toplantılarda Deniz, beş yıldır mahalleleri ziyaret ederek sıkıntıları dinlediklerini ve çözüm arayışında olduklarını vurguladı. Ayrıca, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in sosyal belediyecilik faaliyetlerini anlatarak, Anamur için benzer projelerin hayata geçirileceğini belirtti. Mahalle sakinleri ise Deniz'in sık sık ziyaret edip sorunları dinleyen bir aday olduğunu ve Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini kendilerine getirdiğini dile getirerek, Deniz'e ve Seçer'e olan güvenlerini ifade ettiler. Seçim çalışmaları kapsamında yapılan ziyaretlerde, Deniz ve ekibi Anamur'un geleceği için projelerini ve hizmet vaatlerini mahalle sakinleriyle paylaşmaya devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —