-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,23% -0,02
-
GRAM ALTIN
6456,48% 3,37
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
DEVA Partili Yeneroğlu: “Siz yolsuzlukla mücadele edemezsiniz”
DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu, Partisinin genel merkezinde açıklama yaptı.
DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu, partisinin genel merkezinde açıklama yaptı.
Yeneroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Yolsuzluğun ve rüşvetin olmadığı bir Türkiye’yi biz hallederiz” sözlerine şu soruları sordu:
“Yolsuzluğu nasıl halledeceksiniz Sayın Erdoğan? Kamu atamalarında şeffaflık mı sağlayacaksınız? Mülakat sistemini mi kaldıracaksınız? Üç beş müteahhidi doyurmaktan vaz mı geçeceksiniz? Çoklu, ballı maaşlara mı son vereceksiniz?
Madem yolsuzluğu bitirmeye çok hevesliydiniz; Ticaret Bakanlığına kendi şirketinden mal satan bakan hakkında ne yaptınız? Sahibi olduğu oteli genişletmek için sit alanının kendi oteline katılmasına izin veren bakan hakkında ne yaptınız?
Siz millete ‘Dolarlarınızı bozdurun’ derken, eşine elden 2,5 milyon dolar verdiğini itiraf eden milletvekili hakkında ne yaptınız? Bu milletvekilinin sermaye piyasalarını adeta kendine bağlayan abisine ne yaptınız? Bir suç örgütü liderinden ayda 10 bin dolar alan parti yöneticisi için ne yaptınız?
Rüşvet ve yolsuzluk iddialarının üzerine görevden aldığınız iki danışmanınızın yaptıkları yanlarına kar mı kaldı? Yurt dışına kaçan bir iş adamından, bir gazeteci aracılığıyla 10 milyon Euro isteyen Ankara’daki lobi ve klikleri buldunuz mu? Uyuşturucu baronlarını rüşvetle hapisten çıkartan çeteyi çözdünüz mü? Rüşvet vererek hasmı hakkında ceza soruşturması açtıran çetelerden haberiniz var mı?”
Sayın Erdoğan, siz yolsuzluğu ‘muhafazakar devrimcilere’ sorun diyen Yeneroğlu, sözlerine şöyle devam etti:
“Sayın Erdoğan, size sorularımı uzatabilirim. Suçsuz insanlar hakkında FETÖ soruşturması açtırıp paralarına çöktükten sonra o soruşturmayı kapattıranlar hakkında ne yaptığınızı sorabilirim. Örgütün yöneticisi olma ihtimali çok yüksek olanların ise soruşturmalarına rüşvetle takipsizlik kararı verildiği iddialarını da sorabilirim. Size, yolsuzlukla ilgili sabaha kadar soru sorabilirim. Siz bunların bir tanesini yanıtlayın, yeter.
Yolsuzluk ve rüşvetle mücadeledeki karnenizi sokağa sorun. İster AK Partili ister CHP’li ister DEVA Partili ister HDP’li olsun, hiç fark etmez. Şöyle bir vatandaşla konuşun. Yolsuzluğu; çocuğunun sırtına bir mont alamayan babalara sorun. Rüşveti; bir kalıp peyniri 2 lira daha ucuza alabilmek için dükkan dükkan gezen annelere sorun. Haksızlığı; mülakatlarda elenen gençlere sorun. Usulsüzlüğü; meyveyi sebzeyi akşam pazarından alan emeklilere sorun. Sayın Erdoğan, siz yolsuzluğu ‘muhafazakar devrimcilere’ sorun.”
Hibya Haber Ajansı
Anamur’da Nevruz Ateşi Birlik ve Beraberlik İçin Yandı
Kandilli’nin 115 Yıllık İklim Arşivi Yapay Zeka ile Dijital Dünyaya Taşınıyor
Anamur’un Sultanları Değil, Efeleri Tarih Yazıyor: Yücelen Anamurspor Play-Off Yolunda!
Anamur’da "Geleceğe Nefes" Seferberliği: Orman Haftası Coşkuyla Kutlandı
MHP Mersin Teşkilatından “Omurgasızlar” İfadesine Sert Tepki
Mersin'de 3 Günlük Elektrik Kesiliyor Anamur, Bozyazı ve Aydıncık İlk Sırada!
Yörünge Olmasaydı Güneş sistemimiz Ne Olurdu?
Bozyazı-Aydıncık Yolunda Heyelan: Kaya Kütleleri Aracın Üzerine Düştü!
Devlet Erkanı ve Vatandaş Bu Seferde Bayram İçin Kucaklaştı
Ramazan Bayramı Mesajları
AK Parti Anamur İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Denizden Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Kemal Duru’nun Ramazan Bayramı Mesajı
ANAMUR'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI: ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Kemal Duru’dan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Ruhu Birliğimizin Teminatıdır"
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
Yükleniyor

