Tarih: 21.01.2024 19:39

Deniz Ziyaret Turlarını Sürdürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL (MHA) - Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, esnaf ve halk ziyaretlerini kararlılıkla sürdürüyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile birlikte Anamur'a gelecek hizmetin sözünü veren Deniz, hem turizmi hem de tarımı Anamur'da geliştirmeyi hedefliyor. 1966 doğumlu ve Akine Köyü nüfusuna kayıtlı Deniz, öğretmen bir ailenin çocuğu olarak büyümenin gururunu yaşadığını belirtti. Ziraat Mühendisi olmanın avantajıyla 50'ye yakın ülkeyi gezerek tarımdaki yenilikleri Anamur'a getirdiğini ifade eden Deniz, Anamur'da çilek tarımına öncülük ettiklerini ve yerli muzun önünü açmak adına ithal muza kota koyduklarını vurguladı.

Lise ve üniversite yıllarından itibaren Sivil Toplum Örgütleri, Toplum Yararı Dernekler ve Siyasi Faaliyetler içerisinde aktif rol alan Deniz, Cumhuriyet Halk Partisi içinde Belediye Meclis Üyeliği, İlçe Başkanlığı ve Belediye Başkan Adaylığı gibi önemli görevlerde bulundu. Gazetemizi de ziyaret eden Deniz, "30 yıldır siz basın mensubu arkadaşlarla beraber çalışıyoruz. Belediye Başkanı olduğum taktirde bu birlikteliğimiz daha da pekişerek devam edecektir." dedi.  Deniz'in gezi programları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretler, Anamur'un geleceğine dair umutları artırıyor ve seçmenle daha yakın bir ilişki kurmasına olanak tanıyor.
Deniz; ‘Anamur için Hizmette Sınır Tanımayacağım’
Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, ziyaretlerinde yaptığı açıklamalarda Anamur için hizmette sınır tanımayacağını belirtti. Gezileri sırasında vatandaşların sorunlarını dinleyen Deniz, turizmin ve tarımın geliştirilmesiyle ilgili projelerini paylaştı. Anamur'un çilek tarımına öncülük etmek ve yerli muz üretimini artırmak gibi başarılarıyla bilinen Deniz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile uyum içinde çalışacaklarını vurguladı. Deniz, "Anamur'u daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için elimizden geleni yapacağız. Tarım ve turizm alanında yapacağımız projelerle ilçemizi kalkındıracağız." dedi. Sivil toplum kuruluşlarıyla, yerel yönetimlerle ve basın mensuplarıyla uzun yıllardır iş birliği içinde olduğunu ifade eden Deniz, bu birlikteliğin belediye başkanlığı döneminde daha da güçleneceğini söyledi. Gazetemizi ziyaret ederek basın mensuplarıyla buluşan Deniz, "Halkımızın sesini duymak, sorunlarını anlamak ve çözümler üretmek için buradayız. Anamur'u birlikte daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu. Deniz'in ziyaretlerine yoğun ilgi gösteren Anamur halkı, adaylarının sahada aktif bir şekilde vatandaşlarla buluşmasını olumlu bir şekilde karşılıyor. Seçim atmosferinin giderek yoğunlaştığı bu süreçte, adayların vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmaları, seçmen nezdinde önemli bir etken olarak öne çıkıyor.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —