Tarih: 17.03.2024 16:03

Deniz: Anamur'a Belediye Başkanı Olmak İstiyorum

Facebook Twitter Linked-in

MHA -Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, Ayhan Reis'in Gözde FM'de sorularını yanıtladı. Anamur'un gelişmişlik sıralamasında üçüncü kategoride bulunmasından duyduğu rahatsızlıkla, şehri çağdaş bir kent ortamına kavuşturmayı arzuladığını kaydden Deniz, Anamur Belediye Başkanlığı için adaylığını açıkladı.
Cujmhuriywet Halk Partisi anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, Anamur'u hemşerilerine ışıl-ışıl, tertemiz ve çağdaş bir kent ortamında yaşatma arzusunu dile getirerek, ticaretteki başarısını belediye yönetimine de taşıyacağına inandığını vurguladı. Deniz ayrıca, Anamur'da hala yoksul ve işsiz insanların varlığından duyduğu üzüntüyü belirtti ve okuyamayan öğrencilerin varlığına dikkat çekti.Durmuş Deniz'in, diğer vaatleri arasında, tarımı ileri seviyelere taşımak, üreticilerin emeklerinin değerinde satılmasını sağlamak, esnafların iş yapabilmesi için destek olmak, turizmi geliştirmek ve doğal güzellikleri korumak yer alıyor.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz ayrıca, vatandaşların huzur ve refahını sağlamak için çalışacağını ve belediye çalışanlarının özlük haklarına sahip çıkacağını belirtti. Kent konseyini oluşturarak vatandaşların fikirlerine önem vereceğini söyleyen Deniz, vatandaş odaklı bir belediyecilik anlayışını benimseyeceğini ifade etti. Son olarak, diplomalı işsiz gençlere iş imkanı sağlamak, vatandaşların hizmete kolay ulaşmasını sağlamak ve Yörük kültürünü korumak da adayın öncelikleri arasında yer alıyor. CHP'nin Adayı Durmuş Deniz, uyumlu ve iş birliği içinde çalışacak bir ekiple Anamur'u çağdaş ve huzurlu bir kent haline getireceklerine inandığını sözlerine ekledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —