Tarih: 12.02.2024 15:28

Cumhur İttifakı Anamurda 82 Sosyal Tesislerinde Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Mithat Ünal/(MHA) - Yerel Seçimler için yoğun bir çalışma içerisine giren Cumhur İttifakı,  Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği program çerçevesinde 82 Sosyal Tesislerinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Program Saygı Suruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. 
 


MHP İlçe Başkanı Avukat Mehmet Yayla ve Ak Parti İlçe Başkanı Burak Bulut’un yaptıkları konuşmaların ardından Kürsüye gelen Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur’a hizmetin güçlü gelebilmesi için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Olarak adayımız Serdar Soydan’a, Anamurda da kendisinin tekrar seçilmesi için destek istedi. 5 yılda Anamur Belediyesi’nin araç parkını tamamladıklarını, 800 kilometre asfalt yaptıklarını ve bunun yanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Piknik alanını Anamur’un hizmetine sunduklarını kaydetti. Başkan Kılınç, ilk gündeme getirdiğinde birçok kişinin ‘Hidayet Kılınç’ta atıyor.’ dediği doğal gazı Anamur’a kazandırarak şu anda 250 evin bağlandığını söyledi. 
2. Dönem içinde kendisine yetki verilir ve Mersinde de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Cumhur İttifakının Adayı Serdar Soydan’ı seçtiğiniz taktirde, projesinin hazır bekletildiği Otluca İçme suyu Projesinin 6 ay içerisinde ihaleye çıkarılacağını ve Anamur’un sıcak asfalta kavuşacağını söyledi.  Belediyesini  ilk  Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cumhur İttifakı'nın Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan da, Anamur İçme suyunun şehir merkezine getirilmesi için hemen çalışmalara başlayacaklarını söyledi. 
“Mersin sevdalısı olarak bu şehrin daha iyi yönetilmesi, daha iyi şartlarda olması adına bir yola çıktım.” Diyen Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Anamur başta olmak üzere Cumhur İttifakının gücü ile Mersin’in 13 ilçesini de uçuracağız.” Dedi. Anamur da Hidayet Kılınç Başkanımla birlikte, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçelinin öncülüğünde, merkez hükumetin desteğini de alarak  Otluca İçme suyu projesi başta olmak üzere bütün sorunların üstesinden geleceğiz.  Doktor Devlet Bahçeli Parkının Ören’e kadar uzatılarak tramvay sistemi getireceklerini söyledi.
 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —