Tarih: 01.11.2022 07:14

Çocukların İfadesine Göre, Evden Eşinin Pikabı ile Ayrılmış

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL-Bozyazı da 1,5 yaşında ki  kızı Aysel Balcı ile kaybolan  Ümmü Balcı için aramalar başlatıldı. Alınan bilgilere göre Tekmen Mahallesinde ikamet eden ve sabahın erken saatlerinde 13 yaşındaki oğlu Muhammet Balcı’yı da yanına alarak  denize balık avlamaya giden  Bilal eve döndüklerinde eşi Ümmü Balcı ve 1,5 yaşındaki kızı Aysel Balcı’yı evde bulamadı. Evdeki iki çocuğuna annelerinin nereye gittiğini sorduğunda ise annelerinin kardeşleri Aysel’i yanına aldığını ve evin önündeki pikaba binerek evden ayrıldığını söylediler.   
Eşinin nerede olduğunu çevredeki komşularına da sorarak öğrenmeye çalışan Bilal Balcı, kardeşlerini de yanına alarak eşini armaya başladı. Aramalar sonunda Bilal Balcı’ya ait pikap terk edilmiş halde Mersin büyükşehir Belediyesi’ne ait Hayvan barınağı yanında terk edilmiş halde bulundu.  Olayın Jandarma’ya bildirilmesinin ardından Ümmü Balcı için Bozyazı Anamur da geniş çaplı arama başlatıldı. Aramaların hala devam ettiği öğrenildi.

Eşi ve çocuğundan haber alamayan Bilal Balcı, “Sabah erken saatte balık avlamak için oğlum Muhammed ile evden çıktım. Ben evden çıktığımda eşim ve çocuklarım evde idi. Öğleden sonra eve geldiğimde eşimi göremedim. Baktım kapının önünde duran aracım da yok. Evde bulunan çocuklarıma sordum ‘Anneniz nerede?’ diye, evde bulunan iki çocuğum, ‘Annemiz sabah Asel’i alarak çıkıp gitti’ dediler. Durumu aile yakınlarıma bildirdim. Ağabeyim bana ait pikabı Mersin Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı civarında park edilmiş vaziyette gördüğünü söyledi. Çevreyi kontrol ettik rastlayamadık. Durumu jandarmaya bildirdim, arama çalışması başlatıldı. Şu ana kadar bir haber alamadık. İnşallah kötü bir şey olmamıştır. Eşimin ve çocuğumun biran önce bulunmasını istiyorum. Görenlerin insanlık adına Allah rızası için güvenlik güçlerine haber vermesini istiyorum” dedi.
Fotoğraflı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —