Tarih: 27.03.2024 11:42

CHP'nin Adayı Durmuş Deniz:’Değişim İçin Son Dört Gün’

Facebook Twitter Linked-in

MHA - CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, “Kazanıyoruz. değişim için son dört gün.” diyerek 31 Mart seçimlerinde Anamur Belediye Başkanlığını kazanacaklarını söyledi. 
CHP'nin Anamur Belediye Başkan adayı Durmuş Deniz, seçimlere sadece dört gün kala önemli açıklamalarda bulundu. Deniz, Anamur'un kaderinin değişimi için tüm seçmenleri sandığa gitmeye çağırarak, "Anamur'un kötü kaderinin değişimi için tüm seçmenlerimiz sandığa giderek oylarını Anamur’un geleceği için kullanmalıdır" ifadelerini kullandı.
 Deniz, yeni nesil belediyecilik anlayışıyla Anamur'u tanıştıracaklarını belirterek, tarımdan turizme, ticaretten sosyal belediyeciliğe kadar birçok alanda Anamur'u Türkiye'nin yeni yüzyılına hazırlayacaklarını vurguladı.
 Açıklamasında Anamur'un her mahallesine hak ettiği yatırımı yapacaklarını ve hemşerilerin hak ettiği hizmeti eksiksiz olarak ulaştıracaklarını dile getiren Deniz, "Güçlü bir gelecek kurmak için 7/24 çalışmaya ant içtik. Hep birlikte çok emek verip, Anamur’umuz için alın teri dökeceğiz" dedi. Anamur'a hizmet etmekten gurur duyduğunu ifade eden Deniz, Atatürk'ün "Dinlenmemek üzere yola çıkanlar, asla yorulmazlar" sözünü hatırlatarak, Anamur'un kültür, tarih, turizm, öğrenci dostu ve kadın-çocuk dostu bir kent olması için çalışacaklarını belirtti.
 Mersin Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere CHP'li belediyelerin halkçı, sosyal ve katılımcı belediyecilik anlayışını çok iyi noktalara taşıdıklarını dile getiren Deniz, bu başarıyı Anamur'da da sürdüreceklerini vurguladı.
 Sosyal belediyecilikte önemli adımlar atıldığını ancak bu adımların daha da ileriye taşınması gerektiğini belirten Deniz, ekonomik krizle birlikte yoksulluğun arttığına dikkat çekerek, ihtiyaç sahibi ailelerin sorunlarına çözüm üreteceklerini söyledi.
 Kent Konseyi'nin önemine de vurgu yapan Deniz, Anamur Kent Konseyi'ni aktif hale getirerek düşüncelerinden faydalanacaklarını ve Sokak Canları Rehabilitasyon Merkezi kuracaklarını dile getirdi. Açıklamasının sonunda destekleriyle seçimi kazanacaklarına inandığını belirten Deniz, Adaletli Belediye Yönetimi prensibiyle Anamur'da herkese eşit hizmet götüreceklerini ve kalkınma projelerini hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —