Tarih: 01.03.2024 14:22

CHP’nin Adayı Durmuş Deniz TEMAD Üyesi Emekli Komutanların Taleplerini Dinledi

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL-Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)’ı ziyaret ederek emekli komutanlarla hem sohbet etti, hem de projelerini anlattı. Komutanların öneri ve taleplerini dinleyerek not alan Durmuş Deniz ve meclis üyesi adaylarını Dernek Başkanı Şevki Altunçekiç ve komutanlar karşıladı. Altunçekiç, Deniz ve beraberindekilere hoş geldiniz derken, kendilerinin Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı görevini yaparken, rahat faaliyet gösterebilecekleri bir yer istedi. 
 



 

 


Bu konuda Altunçekiç’e belediye başkanı olduğu taktirde yer sözünü veren Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, kendisinin de gerek kurucu, gerek yönetim kurulu başkanı veya yönetim kurulu üyesi olarak bu güne kadar hep sivil toplum kuruluşlarının içinde olduğunu söyledi.  Anamur’un elzem ihtiyaçlarını gerek sosyal, gerek kültürel, sağlık ve eğitim, gerekse fiziki olarak bütün ihtiyaçlarını iyi bildiğini kaydeden Deniz, projelerini de bu bilinçle hazırladıklarını söyledi. 
Deniz’in aday adaylığı döneminde parti içinde yarıştığı Ali İlhan Ayhan da aday adaylığı dönemde verdiği sözü yerine getirerek hazırladığı projeleri partisinin adayı Durmuş Deniz’e teslim ederek destek oldu. 
emekli Komutanlardan gelen soruları dikkatle dinleyen ve tek tek cevaplandıran Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz,  Anamurda kendisini Mersinde de, Mersinlilerle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i  göreve getirdiği taktirde, Otluca kaynağından gelen kaliteli suyu Anamkur’a içmesuyu olarak kazandıracaklarını söyledi. Öte yandan Anamur muzunun kolonyasını üreteceklerini ve gövde atıklarından dokuma lifi üreterek bayanların  oluşturacakları dokuma ürünleri olarak piyasaya süreceklerini kaydeden Deniz, Anamur Çavuşpınar meydanına da geniş çift katlı bir otopark yapacaklarını söyledi.  
Kültürel, eğitimsel ve sıcak asfalt gibi projeleri konusunda da komutanları ayrıntılı olarak bilgilendiren CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, Seralardaki ilca ambalajlarını üreticileri bilinçlendirerek oluşturacakları geri dönüşüm sistemi ile belediye bünyesinde toplayarak hem ekonomiye kazandıracaklarını hem de doğayı bu ambalajlarla zehirlenmekten kurtaracaklarını söyledi.  Deniz’in TEMAD’taki ziyareti emekli komutanlarla çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —