Tarih: 21.10.2024 18:45

CHP Kadın Kollarından Gazetemize Dünya Gazeteciler Günü Ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

MHA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Anamur Kadın Kolları, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutlamak amacıyla anlamlı bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. 
Ziyaret, CHP Kadın Kolları İlçe Başkanı Elvan Tüfenk’in liderliğinde organize edildi ve yönetim kurulu üyelerinden Emine Nohut, Hatice Satıcı, Bülent Menekşe, Mustafa Uysal ve Mustafa Özgür'ün katılımıyla gerçekleşti.
CHP Kadın Kolları Başkanı Elvan Tüfenk, basının halkın en güvenilir haber alma kaynağı olduğunu vurgulayarak, gazetecilerin emeklerinin önemine dikkat çekti. 
"Basının verdiği emek yadsınamaz. Halkın doğru haber alabilmesi için verdiğiniz mücadeleyi önemsiyor, emeğinize saygı duyuyoruz," diyerek tüm gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı. Gazetemizin imtiyaz sahibi Mithat Ünal, nazik ziyaretleri için CHP ekibine teşekkür ederek, bu anlamlı günde basına gösterilen ilgi ve desteğin önemine değindi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu. 
Gayet sıcak bir ortamda gerçekleşen bu ziyaret aynı zamanda gazeteciliğin değerine dair bir farkındalık yaratırken, basın özgürlüğünün önemini bir kez daha gözler önüne serdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —