-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,45% 0,10
-
EURO
51,19% 0,01
-
GRAM ALTIN
6392,89% -0,37
-
Ç. ALTIN
10645,44% 0,00
Canik'te Vatandaşlar Evlerine Kavuştu
Canik’te hak sahibi vatandaşlar düzenlenen kura çekimiyle konutlarına kavuştu.
Canik’te hak sahibi vatandaşlar düzenlenen kura çekimiyle konutlarına kavuştu.
Canik’te Soğuksu Mahallesi kentsel dönüşüm alanındaki hak sahibi vatandaşlar, düzenlenen kura çekimiyle yeni konutlarına kavuştu. Canik Belediyesi tarafından Merkezi Hükümet Yatırımları kapsamında ilçeye kazandırılan Şehr-i Bahçe Konutları’nın ilk etabı için düzenlenen kura çekimi büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleşti. Noter huzurunda gerçekleşen çekilişle hak sahibi vatandaşların konutları belirlendi.
Canik Yüzyılı’nı İnşa Ediyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Türkiye Yüzyılı’na yakışır eserleri ilçeye kazandırmaya devam ettiklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışır eserleri ilçemize kazandırmaya, her alanda yoğun bir gayretle, sevgi ve inançla çalışarak Canik Yüzyılı’nı ilçemizde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’le birlikte inşa etmeye devam ediyoruz. Proje alanı, mimarisi, ortak yaşam alanlarıyla, gerçekten örnek gösterilecek bir kentsel dönüşüm çalışmasına ilçemizde imza atıldı. Bu güzide projenin ilçemizde hayata geçmesine vesile olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum Bey ve ekibine, Sayın Genel Başkan Yardımcımıza, Sayın Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’e, yüklenici firmamıza ve emeği geçen, bu süreçte katkısı bulunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Canik Her Alanda Gelişiyor
Soğuksu Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçeye kazandırılan Şehr-i Bahçe Konutları’nın ilçeye ve vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizi her alanda geliştirmek, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Canik Belediyesi ev sahipliğinde Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kura törenine Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, GEDAŞ Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdürü Ahmet Oğulbalı, protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Anamur’da Nevruz Ateşi Birlik ve Beraberlik İçin Yandı
Kandilli’nin 115 Yıllık İklim Arşivi Yapay Zeka ile Dijital Dünyaya Taşınıyor
Anamur’un Sultanları Değil, Efeleri Tarih Yazıyor: Yücelen Anamurspor Play-Off Yolunda!
Anamur’da "Geleceğe Nefes" Seferberliği: Orman Haftası Coşkuyla Kutlandı
MHP Mersin Teşkilatından “Omurgasızlar” İfadesine Sert Tepki
Mersin'de 3 Günlük Elektrik Kesiliyor Anamur, Bozyazı ve Aydıncık İlk Sırada!
Yörünge Olmasaydı Güneş sistemimiz Ne Olurdu?
Bozyazı-Aydıncık Yolunda Heyelan: Kaya Kütleleri Aracın Üzerine Düştü!
Devlet Erkanı ve Vatandaş Bu Seferde Bayram İçin Kucaklaştı
Ramazan Bayramı Mesajları
AK Parti Anamur İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Denizden Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Kemal Duru’nun Ramazan Bayramı Mesajı
ANAMUR'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI: ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Kemal Duru’dan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Ruhu Birliğimizin Teminatıdır"
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
Yükleniyor

