-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,18% -0,06
-
EURO
50,57% 0,17
-
GRAM ALTIN
7134,84% 0,00
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
Canikli Kadınlar Depremzedeler İçin Üretiyor
Canik Belediyesi Hanım Konakları kursiyerleri depremzedeler için battaniye, kışlık kıyafet, atkı ve bere üretiyor.
Canik Belediyesi Hanım Konakları kursiyerleri depremzedeler için battaniye, kışlık kıyafet, atkı ve bere üretiyor.
Canik Belediyesi Hanım Konakları’nda eğitim alan kursiyerler Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşların battaniye ve giyim ihtiyaçlarını karşılamak için el ele verdi. Kursiyerler, usta öğreticiler ve ilçedeki gönüllü kadınlar tarafından Canik Belediyesi Hanım Konakları’nda bulunan atölyelerde özenle üretilen battaniye, kışlık kıyafet, atkı, bere ve pijama takımları paketlenerek deprem bölgesine gönderiliyor. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi Şehit Ayşe Aykaç Hanım Konağı’nda depremzedeler için üretim yapan Canikli Kadınları ziyaret etti. Büyük bir fedakârlık ve özveriyle depremzedeler için üretim yapan Canikli Kadınlara teşekkür eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde tüm vatandaşlarımız deprem bölgesinde yaraların sarılması için örnek bir dayanışma göstererek seferber oldu. İnşallah devlet millet el ele hep birlikte bu zorlu günleri atlatacağız” dedi.
“Deprem bölgesine ulaştırıyoruz”
Canik Belediyesi Hanım Konakları’nda kursiyerler tarafından üretilen battaniye, kışlık kıyafet, atkı, bere ve pijama takımlarının deprem bölgesine ve ilçedeki depremzedelere ulaştırıldığını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Hanım Konaklarımızda eğitim alan kursiyerlerimiz, usta öğreticilerimiz ve ilçemizdeki hanım kardeşlerimiz gönüllü olarak Hanım Konaklarımızda bulanan atölyelerde depremlerden etkilenen vatandaşlarımız için battaniye, kışlık kıyafet, atkı, bere ve pijama takımı üretiyor. Hanım kardeşlerimizin, depremzede vatandaşlarımızın soğuk hava şartlarından etkilenmemesi adına kalın kışlık kumaşlardan ürettiği ürünleri deprem bölgesine ve ilçemizde misafir ettiğimiz depremzede kardeşlerimize ulaştırıyoruz. Depremzedeler için ele ele veren, gönülden gayret eden tüm hanım kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi. Canik İlçe Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle Canik Belediyesi Hanım Konaklarında açılan kurslarda eğitimlerine devam eden kursiyerler, usta öğreticiler ve ilçede yaşayan gönüllü kadınlar tarafından dikilen ürünler paketlenerek hazır hale getiriliyor.
Canik’te Vatandaşlar Seferber Oldu
Canik’te tüm vatandaşların depremzedeler için seferber olduğunu dile getiren Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde tüm vatandaşlarımız deprem bölgesinde yaraların sarılması için örnek bir dayanışma göstererek seferber oldu. Vatandaşlarımız, depremzede kardeşlerimizin tüm ihtiyacını karşılamak adına üstün bir gayret gösteriyor. Belediyemizden deprem
bölgesinde sevk ettiğimiz iş makinalarımız, personellerimiz deprem bölgesinde kurumlarımızla koordineli bir şekilde enkaz kaldırma çalışmalarını sürdürüyor. Bölgede personellerimiz ve araçlarımızla temizlik çalışmalarına devam ediyoruz. İlçemizde misafir ettiğimiz depremzede kardeşlerimizin ihtiyaçlarını kurduğumuz Destek Marketi ile karşılamaya, vatandaşlarımızın yardımlarını onlara ulaştırmaya devam ediyoruz. Depremzede kardeşlerimiz için ele ele veren hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah devlet millet el ele hep birlikte bu zorlu günleri atlatacağız” ifadelerini kullandı.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MİLYON GENCE ÖĞRENCİ AFFI VE 100 BİN MEZUNA DENKLİK ÇAĞRISI
Anamur’da Ramazan Buluşması: İl Müftüsü Mustafa Topal Din Hizmetlerini Yerinde İnceledi.
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN’İN ELEKTRİK VE SOSYAL GÜVENLİK TALEPLERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI
Jandarma Anamur ve Aydıncıkta On Binlerce Makaron ve Yüzlerce Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi
Tarsus’ta Kaçak Kazı Operasyonu: Define Arayan Şüpheli Jandarmaya Yakalandı
Prof. Dr. Kürşat Şahin Yıldırımer: “Sosyal Medya Çağında Gençler Kimlik Baskısı Altında”
Anamur Şoförler Odası’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
Anamur Şöförler Ve Otomobilciler Odası Baskanlığından iftar Sofrası
Yükleniyor


