Tarih: 09.11.2022 16:42

Bu sezon ileriye bakıldığında 14 maçta 11 gol atıp 2 de asist yapan tecrübeli yıldız, 13 gole direkt etki etti.

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe'de son antrenman bugün saat 10.30'da Samandıra Can Bartu stadyumunda yapılacak. Bundan sonra sarı-lacivertli kervan saat 16.00'da Kıbrıs Rum kesimine giderek Rodos'u bağlar. Ayrıca 19:30 CET'de teknik direktör Jorge Jesus tarafından bir basın toplantısı düzenlenecek.

Galatasaray, Süper Lig'de 10. sırada yer alıyor. Cumartesi günü Yucatel Kayserispor'a karşı oynayacağı deplasman maçı için hazırlıklarına devam ganobet etti. Sarı-kırmızılı ekip, dinamik ısınmalı sürekli antrenman seansında üç grupta 2 ila 5 pas yaptı. Pası çalıştıktan ve dar bir alanda pres yaptıktan sonra, sahanın yarısında 1'e 1, 2'ye 3 ve 3'e 3 hücum seçenekleri uygulandı.

MERTENS KAPISI

Antrenör Okan Buruk'un rehberliğinde tam kadronun oluşturulduğu antrenmanda oyuncular, sahanın yarısında gol atarak üçlü bir turnuva oynadı. Mertens'in tartışmalı maçlarda en çok gol atan isim  olduğu söyleniyor. Galatasaray bugün 16.00’da yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

DURAN TOP ANTRENÖRÜ

Galatasaray’da teknik ekibe bir isim daha katıldı. Sarı-kırmızılı takımda Sargon Duran, ‘Duran top antrenörü’ olarak teknik heyete dahil ganobet giriş oldu. Avusturyalı çalıştırıcı bugünkü idmanda yer alırken, taç ve duran top mevzusunda takıma destek olacak.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —