-
BIST 100
16260,10%0,87
-
DOLAR
44,33% 0,09
-
EURO
51,35% -0,20
-
GRAM ALTIN
6179,33% -1,55
-
Ç. ALTIN
10757,95% 0,00
Bergama Tır ve Kamyon Garajı hizmete girdi
UNESCO Dünya Mirası Bergama, cadde ve sokaklara gelişi güzel bırakılan tır ve kamyonlardan kurtuluyor. Sırada Galericiler Sitesi var. Tır ve Kamyon Garajı dualarla hizmete açıldı.
UNESCO Dünya Mirası Bergama, cadde ve sokaklara gelişi güzel bırakılan tır ve kamyonlardan kurtuluyor. Sırada Galericiler Sitesi var. Tır ve Kamyon Garajı dualarla hizmete açıldı.
Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde halka vermiş olduğu vaatlerinden birisi daha gerçek oldu. Tır ve Kamyon Garajı’nın hizmete girmesi için bir süredir devam eden çalışmalar tamamlandı. Garaja geçiş için gerekli olan 18 metre uzunluğunda, 5,5 metre genişliğindeki köprünün inşaatı bitti. Garajın hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törende dualar edildi. Kurban kesildi. Törene Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, İlçe Kaymakamı Avni Oral, Belediye Başkan Yardımcıları Cüneyt Umutlu, Aşkın Uyar, Oda Başkanları ve protokol üyeleri ve esnaflar katıldı.
BAŞKAN KOŞTU; “SIRADA GALERİCİLER SİTESİ VAR. SÖZÜNÜ VERDİĞİMİZ PROJELERİ BİR BİR YAPIYORUZ”
Tarihi kent Bergama’da cadde ve sokaklara gelişi güzel bırakılan tır ve kamyonların, ilçede yaşayan herkes için sorun oluşturmaya başladığına, bu görüntülerin UNESCO Dünya Mirası Bergama’ya yakışmadığına ve beraberinde güvenlik sorunu da getirdiğine dikkat çeken Başkan Koştu, “Göreve geldiğimiz ilk günden söz verdiğimiz projelerimizi yapmak için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz. Ankara’ya her gittiğimde projelerimizin yapımı için çok önemli mesafeler alıyoruz. Bu projelerimizden birisi de Tır ve Kamyon Garajıydı. Yapımı için önündeki engelleri tek tek kaldırdık. Garajın süratle yapılmasıyla vatandaşlarımızı düzensiz parklardan kurtarmakla birlikte, tır ve kamyoncu esnafımızın can ve mal güvenliğini de sağlamış oluyoruz” dedi.
KAMYON VE TIRLAR MAHALLE ARALARINA, CADDE VE SOKAKLARA BIRAKILAMAYACAK
İlk etapta 150 araç kapasiteli olarak planlanan ve ihtiyaca göre kapasite artırımı yapılacak garaj, Bakırçay Bölgesi’ne hizmet edecek. Garajın yıllardır yapılması için beklediğini, ama bir türlü yapımının başarılamadığını söyleyen Başkan Koştu, “Bu projenin startını vermek ve tamamlamak bize nasip oldu. Yapımı için gereken görüşmeleri süratle tamamladık. DSİ’den kanal boyu yol ve beton sulama kanalı üzeri köprü geçiş izinlerini ısrarlı takiplerimiz neticesinde aldık. Yıllardır bekleyen bu engelin aşılmasıyla Tır ve Kamyon Garajı için yeşil ışık doğmuş oldu. Bugün gelinen noktada her şeyi tamamlanan Tır ve Kamyon Garajı’mız, İslamsaray Mahallesi Vakıflar üstü mevkiinde hizmete girdi. Garajımız, yaklaşık 13 bin metre kare alana sahip” dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
MHP Mersin Teşkilatından “Omurgasızlar” İfadesine Sert Tepki
Mersin'de 3 Günlük Elektrik Kesiliyor Anamur, Bozyazı ve Aydıncık İlk Sırada!
Yörünge Olmasaydı Güneş sistemimiz Ne Olurdu?
Bozyazı-Aydıncık Yolunda Heyelan: Kaya Kütleleri Aracın Üzerine Düştü!
Devlet Erkanı ve Vatandaş Bu Seferde Bayram İçin Kucaklaştı
Ramazan Bayramı Mesajları
AK Parti Anamur İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Denizden Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Kemal Duru’nun Ramazan Bayramı Mesajı
ANAMUR'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI: ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Kemal Duru’dan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Ruhu Birliğimizin Teminatıdır"
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Yükleniyor


