Tarih: 07.03.2024 10:21

Belediye Başkanı Çetinkaya Bozyazı da Tezahüratlarla Karşılanıyor

Facebook Twitter Linked-in

MHA -  Bozyazı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bozyazı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetinkaya, Mahallelerde sürdürdüğü seçim çalışmalarında, 5 yıllık hizmetlerini ve önümüzdeki 5 yıllık projelerini tek tek anlatıyor. 
Seçim kampanyalarına katılan Milliyetçi Hareket Partisi Bozyazı İlçe Başkanı  Mustafa Alakuş, Ak Parti Bozyazı İlçe Başkanı Harun Güğül, Meclis Üyesi Adayları, Parti Teşkilatları  ve Cumhur İttifakına gönül veren  teşekkür eden Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Bozyazı’ya  daha güçkü bir hizmetin gelebilmesi için Mersinde Cumhur İttifakının adayı Serdar Soydan ve Bozyazı da da kendisinin seçilmesi için destek istedi. 
Cumhur İttifakı ortakları Ak Parti ve MHP Bozyazı  İlçe Teşkilatı,  birlikte Mahalle çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları esnasında konuşan Bozyazı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Mustafa Çetinkaya, “Hemşerilerimizle bir araya geldik mutluyuz.  Bizleri büyük bir kalabalıkla karşılayıp yüreklerine basan, destekleriyle gücümüze güç katan tüm halkımıza,   bütün hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum.  
Canla başla Bozyazı’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz.  Milliyetçi Hareket Partisi Bozyazı İlçe Başkanımız Mustafa Alakuş, Ak Parti Bozyazı İlçe Başkanımız Harun Güğül, Meclis Üyesi Adaylarımız, Parti Teşkilatlarımız ve Cumhur İttifakı gönültaşlarımızla birlikte D-400 Karayolu üzerindeki kıymetli esnaflarımız ve hemşerilerimizle bir araya geldik. Hemşerilerime samimi destekleri, içten karşılamaları ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum.  Canla başla Bozyazı’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” Dedi.  
Çetinkaya’nın  konuşmalarını sık sık ‘Mustafa Çetinkaya yeniden başkan’ diyerek tezahüratlarla desteklerini sürdüren gençler, aynı zamanda Mersinde de Serdar Soydan’ı Taş binaya göndereceklerini söylüyorlar. 

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —