-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Bayraklı'da 23 Nisan şenlikleri başladı
Bayraklı Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 14 mahallede gerçekleşecek şenlikler, birbirinden eğlenceli gösteriler ve oyunlar eşliğinde başladı. Okulların ikinci ara tatiline girmesiyle ilk günden
Bayraklı Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 14 mahallede gerçekleşecek şenlikler, birbirinden eğlenceli gösteriler ve oyunlar eşliğinde başladı. Okulların ikinci ara tatiline girmesiyle ilk günden çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Serdar Sandal, tüm çocukları, hafta boyunca sürecek birbirinden eğlenceli aktivitelere katılmaya davet etti.
DOYASIYA EĞLENDİLER
Her yıl binlerce çocuğu 23 Nisan etkinliklerinde bir araya getiren Bayraklı Belediyesi, bu yıl da birbirinden eğlenceli programları 14 mahallede çocuklarla buluşturuyor. Okulların ara tatiline girmesiyle heyecanı ikiye katlanan coşkulu şenliklerin ilk gününde doyasıya eğlenen minikler, Hacivat-Karagöz’den kostümlü kahramanlara, müzikli eğlencelerden spor müsabakalarına kadar birçok aktiviteye katıldı. Bu kapsamda Bayraklı’da hafta boyunca sürecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, Postacılar İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde başladı. Büyük coşku akşam saatlerinde ise Körfez Mahallesi Göksel Arsoy Parkı’nda devam etti. Çocuklar, kendileri için özel hazırlanan eğlenceli aktivitelerle gün boyu eğlenmenin keyfini yaşadı. DJ Performansları, Hacivat- Karagöz, Spor Etkinlikleri, Jonglör Şovları ile Sihirbaz Gösterileri çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Aileler de çocuklarının sevincine ortak oldu.
HAYDİ ÇOCUKLAR EĞLENCEYE
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl da hafta boyunca kutlayacağız. Okulların tatile girmesiyle birlikte başladığımız 23 Nisan şenliklerimizde çocuklarımızın mutluluğuna ortak oluyoruz. Onların sevinci, yüzlerinin gülmesi her şeye değer. 23 Nisan günü ise Bayraklı sahilinde coşkuyu konserler, etkinlikler ve sürprizlerle taçlandıracağız. Tüm çocuklarımızı ve ailelerini şenliğimize bekliyoruz” dedi.
HAFTA SONU PROGRAMI
Bayraklı’nın 23 Nisan şenlikleri kapsamında hafta sonunda 5 etkinlik gerçekleşecek. Cumartesi (Bugün) Saat 13:00 ve 17:00’da Osmangazi Konferans Salonu’nda 2 gösteri çocuklarla buluşacak. 16 Nisan Pazar (Yarın) ise saat 13:00’da Cengizhan Mahallesi Ekrem Akurgal Parkı’nda, 15:00’da Manavkuyu Mahallesi Bahadır Grammeşin Parkı’nda, 17:00’da ise Alpaslan Mahallesi Teras Kafe’de çocuklar, eğlenceli Hacivat-Karagöz ve sihirbaz gösterilerinin yanı sıra halat çekme, penaltı atışları ve basketbol turnuvaları, çuval yarışları gibi birbirinden renkli aktivitelerde bir araya gelecek.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MİLYON GENCE ÖĞRENCİ AFFI VE 100 BİN MEZUNA DENKLİK ÇAĞRISI
Anamur’da Ramazan Buluşması: İl Müftüsü Mustafa Topal Din Hizmetlerini Yerinde İnceledi.
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN’İN ELEKTRİK VE SOSYAL GÜVENLİK TALEPLERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI
Jandarma Anamur ve Aydıncıkta On Binlerce Makaron ve Yüzlerce Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi
Tarsus’ta Kaçak Kazı Operasyonu: Define Arayan Şüpheli Jandarmaya Yakalandı
Prof. Dr. Kürşat Şahin Yıldırımer: “Sosyal Medya Çağında Gençler Kimlik Baskısı Altında”
Anamur Şoförler Odası’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
Anamur Şöförler Ve Otomobilciler Odası Baskanlığından iftar Sofrası
VEFA Projesi Anamur'da Yüzleri Güldürüyor
Yükleniyor


