-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% 0,00
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
Bayer’den İnteraktif Sağlık Okuryazarlığı Sergisi: “Sağlığı Anlamak”
Bayer, 22 Ekim Sağlık Okuryazarlığı Günü için interaktif sağlık okuryazarlığı sergisi hazırladı. 'Sağlığı Anlamak” isimli sergi, her yaştan herkesin sağlık okuryazarlığı düzeyini artıracak bilgiler içerirken, bir yandan da ke
Bayer, 22 Ekim Sağlık Okuryazarlığı Günü için interaktif sağlık okuryazarlığı sergisi hazırladı. "Sağlığı Anlamak” isimli sergi, her yaştan herkesin sağlık okuryazarlığı düzeyini artıracak bilgiler içerirken, bir yandan da keyifli zaman geçirmeyi vaadediyor.
Türkiye’de sağlık okuryazarlığı düzeyini artırmaya yönelik pek çok proje gerçekleştiren Bayer, 22 - 29 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da interaktif sağlık okuryazarlığı sergisini hayata geçiriyor. Geçtiğimiz yıl 22 Ekim’i “Sağlık Okuryazarlığı Günü” ilan ederek bu konuya ülke çapında dikkat çekmek amacıyla önemli adımlar atan Bayer bu yıl; her yaştan herkesin keyifle zaman geçireceği, deneyimleyerek öğreneceği “Sağlığı Anlamak” isimli sergide VR gibi farklı deneyim yöntemleriyle faydalı bilgiler paylaşıyor. Dolaşım ve sinir sistemi, bağışıklık sistemi, gündelik sağlıklı yaşam alışkanlıkları, vitaminler gibi pek çok konuya temas edilen sergi, Fişekhane’de 22- 29 Ekim tarihlerinde 12.00-22.00 saatleri arasında ücretsiz ziyaret edilebiliyor.
Sergi, Türkiye’nin farklı yerlerine de taşınacak
Toplam 480 metrekarelik bir alana kurulan ve 31 bölümden oluşan sağlık okuryazarlığını yükseltmeyi hedefleyen sergide öğretici bilgiler içeren interaktif ekranlar bulunuyor. İskelet Sistemi, Solunum ve Sindirim Sistemi, Beş Duyumuz ve İşlevleri, Besin Piramidi,VR alanı gibi özellikle çocukların eğlenerek öğreneceği farklı platformlar da sergide yer alıyor. Birebir deneyim alanları ve daha pek çok interaktif alanı bulunan sergi, İstanbul’dan sonra 11-20 Kasım tarihleri arasında Ankara Panora AVM’de olacak. "Sağlığı Anlamak“ sergisi sonraki aylarda da Türkiye’nin farklı yerlerinde ziyarete açılacak.
“Tüm Türkiye’ye erişmeyi hedefliyoruz”
Bayer’in 2017 yılından bu yana toplumun sağlık okuryazarlığı düzeyini artırmaya destek olacak projeler yürüttüğünü belirten Bayer Tüketici Sağlığı Ülke Müdürü Erdem Kumcu, “Sağlığı Anlamak” sergisi ile ilgili şunları söyledi: “22 Ekim Sağlık Okuryazarlığı Günü’nü her yıl etkili projelerle kutlamaya kararlıyız. Geçtiğimiz yıl IPSOS ile yaptığımız araştırma, sağlık okuryazarlığı düzeyimizi artırmak için çalışmalar yapılması gerekliliğine işaret ediyordu. Biz de bu yıl, VR gibi teknolojik yöntemleri de kullanarak interaktif bir sergiyi hayata geçirdik. İzleyiciler, sergide hem keyifli vakit geçirecek hem de sağlık konusundaki bilgilerini tazeleme fırsatı bulacak. Üstelik sergimizi sadece İstanbul’la da sınırlamadık. Çok yakında Ankara ve diğer illere de giderek orada da ziyarete açacağız.”
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MİLYON GENCE ÖĞRENCİ AFFI VE 100 BİN MEZUNA DENKLİK ÇAĞRISI
Anamur’da Ramazan Buluşması: İl Müftüsü Mustafa Topal Din Hizmetlerini Yerinde İnceledi.
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN’İN ELEKTRİK VE SOSYAL GÜVENLİK TALEPLERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI
Jandarma Anamur ve Aydıncıkta On Binlerce Makaron ve Yüzlerce Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi
Tarsus’ta Kaçak Kazı Operasyonu: Define Arayan Şüpheli Jandarmaya Yakalandı
Prof. Dr. Kürşat Şahin Yıldırımer: “Sosyal Medya Çağında Gençler Kimlik Baskısı Altında”
Anamur Şoförler Odası’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
Anamur Şöförler Ve Otomobilciler Odası Baskanlığından iftar Sofrası
Yükleniyor


