-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,46% 0,28
-
EURO
51,32% 0,21
-
GRAM ALTIN
6333,23% 1,40
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00
Başkan Kılınç: "Kesintisiz Hizmet İçin Bir 5 Yıla İhtiyacımız Var"
MHA - Anamur Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç seçim çalışmaları kapsamında Anıtlı ve Karadere Mahallelerini ziyaret etti.
MHA - Anamur Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç seçim çalışmaları kapsamında Anıtlı ve Karadere Mahallelerini ziyaret etti.
Mahalle ziyaretleri miting havasında geçen Başkan Kılınç, Anıtlı ve Karadere Mahallelerinde vatandaşlar tarafından coşku ile karşılandı. Cumhur İttifakı'na mensup bir belediye olmanın Anamur için bir avantaj olduğunu vurgulayan Başkan Kılınç, kesintisiz hizmet için bir 5 yıl daha yetki istiyorum dedi.
Adaylığının kesinleşmesinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti teşkilatları ile ziyaretlerini sürdüren Anamur Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç, 5 yıllık belediye hizmetlerini anlatmak üzere mahalle ziyaretlerini başlattı. Geçtiğimiz günlerde ilçenin merkeze uzak mahalleleri olan Lale, Karaağa ve Güngören'i ziyaret eden Başkan Kılınç, Cuma programları kapsamında Anıtlı Mahallesini ziyaret etti.
Cuma namazı için gittiği Anıtlı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, 5 yıllık süreçte ilçeye kazandırdığı hizmetleri anlattı.
Anıtlı Mahallesinin sorunlarının büyük ölçüde çözüldüğünü ifade eden Başkan Kılınç: "Anıtlı Mahallesi ilçemizin en çalışkan ve üretken mahallelerinden birisi olduğunu düşünüyorum. Muz başta olmak üzere burada yetiştirilen ürünler hem ilçemizin hemde ülkemizin ekonomisine katma değer oluşturuyor. Biz üretim yapılan mahallelerimizde ürünlerin zarar görmeden hallere taşınması için asfalt konusuna önem veriyoruz. Anıtlı mahallemizde de belirli alanlarda asfalt çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönem içerisinde gerçekleştireceğimiz çalışmalarla Anıtlı'da hem asfaltsız yol bırakmayacağız, hemde burada bulunan sahil de tıpkı şehir merkezinde hizmete açtığımız Devlet Bahçeli Sahil Parkı gibi bir sahil parkı yaparak sizlerin hizmetine sunacağız" dedi. Anıtlı'da yaşayan vatandaşların kendisine gösterdiği ilgiden memnun kalan Başkan Kılınç, aynı günün akşamında Karadere Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Miting havasında geçen mahalle toplantısında Başkan Kılınç havai fişek ve meşalelerle karşılandı.
Karadere Mahallesi'nde vatandaşlara hitap eden Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: "2019 yılında belediye başkan adayı olduğumuz dönemde bizleri nasıl karşıladıysanız bugünde aynı sevgi ve ilgiyle bizleri karşıladınız. Aradan geçen 5 yılda sizlerin desteğinin katlanarak arttığını görmek bizleri mutlu etti" dedi.
5 yıl içerisinde Karadere Mahallesi'nde yol sorunu başta olmak üzere tüm problemlere çözüm ürettiklerini belirten Başkan Kılınç: "Diğer mahallelerimizde olduğu gibi 5 yıl içerisinde Karadere mahallemizden bizlere ulaştırılan her soruna çözüm ürettik. Yeni dönemde de hem belediyemizin hemde devletimizin imkanları ile 56 mahallemizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugüne kadar ilçemize kazandırdığımız sayısız eser, satın aldığımız iş makinesi ve araçlar, hayata geçirdiğimiz tüm projelerin arkasında Cumhur İttifakı'nın gücü ve bizim Ankara'da kurduğumuz iyi ilişkiler var. İlçemiz Anamur'un Ankara'da ki imkanlardan 5 yıl daha kesintisiz faydalanmasını istiyorsak 2019'da verdiğiniz desteğin daha fazlasını bu seçimlerde vermenizi istiyorum. 2019'da aldığımız sonucun çok daha üzerinde bir destek vereceğinize de tüm kalbimle inanıyorum" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi KAÇEP Başkanlığı, Ülkü Ocakları Başkanlığı, Ak Parti İlçe Teşkilatı, Ak Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlıklarının tam kadro katıldığı ziyaretlerde Anamur Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkan Adayı olan Hidayet Kılınç’a yoğun ilgi gösterildi.
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
Anamur’un Sultanları Değil, Efeleri Tarih Yazıyor: Yücelen Anamurspor Play-Off Yolunda!
Anamur’da "Geleceğe Nefes" Seferberliği: Orman Haftası Coşkuyla Kutlandı
MHP Mersin Teşkilatından “Omurgasızlar” İfadesine Sert Tepki
Mersin'de 3 Günlük Elektrik Kesiliyor Anamur, Bozyazı ve Aydıncık İlk Sırada!
Yörünge Olmasaydı Güneş sistemimiz Ne Olurdu?
Bozyazı-Aydıncık Yolunda Heyelan: Kaya Kütleleri Aracın Üzerine Düştü!
Devlet Erkanı ve Vatandaş Bu Seferde Bayram İçin Kucaklaştı
Ramazan Bayramı Mesajları
AK Parti Anamur İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Denizden Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Kemal Duru’nun Ramazan Bayramı Mesajı
ANAMUR'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI: ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Kemal Duru’dan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Ruhu Birliğimizin Teminatıdır"
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yükleniyor








