-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,19% 0,16
-
EURO
50,91% 0,01
-
GRAM ALTIN
7219,90% 0,20
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
Başkan Kamil Önal Mali Kongrede Güven Oyu Aldı
Gemi Söküm Sektörünün çatı kuruluşu GEMİSANDER'de Mali genel Kurul Yapıldı. Başkan Kamil Önal'dan sektör temsilcilerine; “Birlik olarak doğduk, büyüdük; Birlikte büyümeye ve ülke için üretmeye devam edeceğiz”
Gemi Söküm Sektörünün çatı kuruluşu GEMİSANDER'de Mali genel Kurul Yapıldı. Başkan Kamil Önal'dan sektör temsilcilerine; “Birlik olarak doğduk, büyüdük; Birlikte büyümeye ve ülke için üretmeye devam edeceğiz”
Türkiye'nin tek Gemi Geri Dönüşüm Bölgesi'nin çatı kuruluşu Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği'nde olağan mali genel kurulda dernek başkanı Kamil Önal ve yönetimine üyelerden tam destek geldi.
Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneğinde (GEMİSANDER) Olağan Mali Genel Kurul toplantısı yapıldı. Başkan Kamil Önal ve yönetimi mali kongrede üyelerin tam desteğiyle güven oyu alırken ülke ekonomisine büyük katkılar yapan sektörün gelecekte de güçbirliği içinde bulunacağı yönünde güçlü mesajlar verildi.
Aliağa Gemi Söküm bölgesinde bulunan GEMİSANDER Dernek Binasında yapılan Olağan Mali Genel Kurul'da, Kamil Önal Başkanlığındaki Yönetim Kurulu'nun faaliyet raporu ve 2022 hesapları ile 2023 bütçesi yapılan oylamalar sonucu üyelerin oybirliği ile kabul edilerek yönetim ibra edildi.
Başkan Kamil Önal: “Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye” İçin Ekonomiye Katkı Sağlamaya Devam Edeceğiz.
Aliağa'nın lokomotif sanayi sektörlerinden Gemi Söküm sektörünün çatı kuruluşu olan GEMİSANDER'in “Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye” vizyonuyla Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğini söyleyen Başkan Kamil Önal sektör temsilcisi üyelere teşekkür etti.
Kendisine duyulan güveni boşa çıkarmamak için var gücüyle çalıştığını söyleyen Başkan Kâmil Önal, Türk gemi geri dönüşüm sektörünün modern ve çevreci tesisleriyle dünyada örnek gösterildiğine işaret etti ve amaçlarının bayrağı daha da yukarıya taşımak olduğunu dile getirdi. Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Önal, gemi geri dönüşüm sektörünün dünyadaki itibarlı konumunu koruma ve daha da geliştirmek adına bütün sektörün birlikte hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi.
Derneğimize Hep Birlikte Sahip Çıkalım
Sektör temsilcilerine “Derneğimize her birlikte sahip çıkalım” çağrısında bulunan Başkan Önal, gemi geri dönüşüm sektörünün bu kadar başarılı ve sürekli gelişim içinde olmasında en büyük payın sektörün çatı kuruluşu GEMİSANDER’e ait olduğunu hatırlattı. Bugünlere birlikte hareket ederek geldiklerini ifade eden Önal, sektörün bekası için aynı birlikteliği sürdürmek zorunda olduklarını söyledi. A’dan Z’ye sektörün içinde olan bütün paydaşlardan, manevi olarak daha çok destek görmek istediklerini belirten Başkan Önal, üstlendiği görevin sorumluluğunun bilincinde olduğunu belirterek, sektörü daha da ileriye taşıyabilmek adına taşın altına sadece elini değil, gövdesini de koyduğunu söyledi.
Birlik Olarak Doğduk, Büyüdük, Birlikte Büyümeye Devam Edeceğiz
Sektörümüz birlik beraberlik içinde olarak büyüdü. Birlikteliğimizle daha da büyüyecek ve ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz” diyen Başkan Kamil Önal “Üyelerimizin çoğunluğunu genel kurulumuzda görmek bizleri çok mutlu etti. Bu, geçmiş dönem yaptığımız çalışmalarının bir göstergesi olduğunu düşünüyorum. Bizler inşallah dün olduğu gibi bundan sonra da almış olduğumuz bu çok değerli görevi sizlerden aldığımız güç ile sürdüreceğiz. Birlik ve beraberliğimizle sektörümüzü geliştirmeye ve dünyadaki itibarlı konumunu korumaya devam edeceğiz. Türkiye ekonomisinde katkı sağlayacağız. Genel Kurula gelerek bana ve yönetime destek verdiğiniz için şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür eder, en derin saygılarımı sunarım.” diye konuştu.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MİLYON GENCE ÖĞRENCİ AFFI VE 100 BİN MEZUNA DENKLİK ÇAĞRISI
Anamur’da Ramazan Buluşması: İl Müftüsü Mustafa Topal Din Hizmetlerini Yerinde İnceledi.
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN’İN ELEKTRİK VE SOSYAL GÜVENLİK TALEPLERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI
Jandarma Anamur ve Aydıncıkta On Binlerce Makaron ve Yüzlerce Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi
Tarsus’ta Kaçak Kazı Operasyonu: Define Arayan Şüpheli Jandarmaya Yakalandı
Prof. Dr. Kürşat Şahin Yıldırımer: “Sosyal Medya Çağında Gençler Kimlik Baskısı Altında”
Anamur Şoförler Odası’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
Anamur Şöförler Ve Otomobilciler Odası Baskanlığından iftar Sofrası
VEFA Projesi Anamur'da Yüzleri Güldürüyor
Sms Onay Hizmetleri ile SMS Onay ve Sanal
19 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs JASAT Operasyonuyla Yakalandı
Ceyhan’da Depoda Tüp Patladı 40 Güvercin Telef Oldu
7 Mart Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı: Gözler Büyük İkramiyede!
Müftü Deresi Yaşam Vadisi’nde Çalışmalar Haziran’da Başlıyor
Bu İftarda Manevi Ruh Gönüllere Dokundu
Yemek Yardımı Düzenlemesinde Lokanta ve Küçük İşletmeler İçin Eşitlik Çağrısı
3-D Oyun Konsolu Hakkında Bilmeniz gerekenler
Kadınlar Toplumsal Gelişimin Temel Taşıdır
Son Nesilden Yeni Doğuş Senaryosu
Yükleniyor

