Tarih: 12.08.2024 00:02

Başkan Deniz'den Anamurlu Yazar Aydın Doluoğlu'na Anlamlı Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

MHA - Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Anamur’un değerli öğretmen ve yazarlarından Aydın Doluoğlu'nu evinde ziyaret etti. Uzun yıllar edebiyat öğretmenliği yaptıktan sonra emekliye ayrılan ve bu süreçte iki kitap kaleme alan Aydın Doluoğlu, Başkan Deniz’i evinde ağırladı. Sohbet esnasında Doluoğlu, son kitabı "Bi Fasille Bi Pilaf"ı imzalayarak Başkan Deniz’e hediye etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazar Doluoğlu, “Anamur Belediye Başkanımız Durmuş Deniz’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizi hatırlayıp evimize gelmesi, yeni kitabım 'Bi Fasille Bi Pilaf'a ve daha önce yazdığım 'Çomaç'a gösterdiği ilgi ve destekten dolayı çok memnun oldum. Ayrıca, seçildiği günden bu yana Anamur'un eğitim ve kültürel değerlerine yaptığı katkılardan dolayı da kendisine teşekkür ediyorum” dedi. 
Başkan Deniz ise Doluoğlu’nun ilçenin önemli bir eğitimci ve kültürel miras taşıyıcısı olduğunu vurgulayarak, “Aydın Hocamız, ilçemizde bizim kuşağın eğitiminde büyük emeği olan, dersimize girse de girmese de hepimizin hayatında bir izi bulunan çok değerli bir büyüğümüzdür. Edebiyat alanındaki çalışmalarıyla da ilçemizin önemli yazarları arasında yer alıyor. Daha önce anılarını ve ilçemizin simgesi haline gelen hikayeleri topladığı 'Çomaç' kitabını okumuştum ve büyük keyif almıştım. Bugün de son kitabı 'Bi Fasille Bi Pilaf'ı imzalayarak hediye etti. Aydın Hocamızın gelecek nesillere bıraktığı bu kıymetli mirası koruyacak ve olabildiğince çok kişiye ulaşmasını sağlayacağız. Kendisine misafirperverliği ve ilçemizin kültürel mirasına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —