-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,89% 0,10
-
GRAM ALTIN
7273,11% 0,94
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
Başkan Büyükakın, Antakya'da görevlendirildi
Başkan Büyükakın ve ilçe belediye başkanları, arama ve kurtarma çalışmalarını koordine etmek üzere Maraş ve Antakya’da görevlendirildi
Başkan Büyükakın ve ilçe belediye başkanları, arama ve kurtarma çalışmalarını koordine etmek üzere Maraş ve Antakya’da görevlendirildi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş depreminde 85 araç ve 372 personel ile arama ve kurtarma çalışmalarına destek oluyor. Deprem arama ve kurtarma faaliyetlerine katkı sunmak için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve ilçe belediye başkanları da, Maraş ve Antakya’da görevlendirildi. Başkan Büyükakın, belediye ana hizmet binasında gerçekleşen basın toplantısında gelişmeyi kamuoyuyla paylaştı. Basın toplantısına AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Emine Zeybek’in yanı sıra ilçe belediye başkanları da katıldı.
“KOCAELİ’DEN GİDEN EKİPLERİMİZ MARAŞ, URFA VE HATAY’DA”
Milletimizi hüzne boğan afette canlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar temennisiyle konuşmasına başlayan Başkan Büyükakın, “Ailelerine sabırlar diliyorum. Milletçe hüzün içindeyiz ve var gücümüzle dayanışma içinde seferberlik halindeyiz. Şu ana kadar yaptıklarımızı tekrar etmek istiyorum. Esasen temel yönlendirme Maraş’a doğru oldu. Sayın Valimiz Maraş’a ulaştı ve oradaki lojistik faaliyetleri yönetiyor. Başından beri kendileriyle koordinasyon halinde çalışıyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin 85 aracı, 372 personeli alana yönlendirildi. İlçe belediyelerimizin 42 aracı 102 personeli alana yönlendirildi. STK’larımız tarafından da 35 araç ve 192 personel bölgeye yönlendirildi. Yardım bölgemiz Maraş olmakla birlikte ilçe belediyesi ekiplerimiz hali hazırda Urfa ve Hatay’da çalışıyor” dedi.
“BELEDİYE BAŞKANLARIMIZLA ANTAKYA’YA GİDECEĞİZ”
Başkan Büyükakın, “Maraş’ta görev yeri belirtilen 3 belediye başkanımız var. Ekiplerimiz orada duruyor. Oradaki ekiplerimiz bulundukları alandan hiçbir şekilde ayrılmıyorlar ve orada kalmaya devam ediyorlar. Vali bey orada ekibin koordinasyonunu yapıyor. Buna ilave olarak Körfez, Dilovası ve Darıca Belediye Başkanlarımızı Maraş’a görevlendirildiler. Oraya gidip sahadaki AFAD ekiplerinin koordinasyonunda çalışmaları yönlendirecekler. Diğer belediye başkanlarımız ise ben de dahil olmak üzere Antakya’ya gideceğiz. Özellikle Defne ve Samandağı ilçelerine yönlendirileceğiz. Ekiplerimiz ayrıca oraya da bir hazırlık yapıyorlar. Gerek enkaz kaldırma çalışmalarında görev yapacaklar gerekse de belediyecilik hizmetlerini gerçekleştirilecekler. Yardım malzemelerinin alana ulaştırılması ve belediye hizmetlerinin sağlayacaklar. Çöpün alınmasından, enkazın alınmasına kadar birçok farklı hizmeti yapacaklar. Bütün bunları da organize etmek üzere belediye başkanlarımız da sahada olacak ve belediye başkanlarımız arasında görev taksimatı gerçekleştirdik. Buna göre Körfez, Dilovası ve Darıca Belediye başkanlarımız Maraş’a gidecekler. Bende diğer belediye başkanlarımız ile birlikte sabah 6’da bölgeye hareket edeceğiz” dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MİLYON GENCE ÖĞRENCİ AFFI VE 100 BİN MEZUNA DENKLİK ÇAĞRISI
Anamur’da Ramazan Buluşması: İl Müftüsü Mustafa Topal Din Hizmetlerini Yerinde İnceledi.
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN’İN ELEKTRİK VE SOSYAL GÜVENLİK TALEPLERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI
Jandarma Anamur ve Aydıncıkta On Binlerce Makaron ve Yüzlerce Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi
Tarsus’ta Kaçak Kazı Operasyonu: Define Arayan Şüpheli Jandarmaya Yakalandı
Prof. Dr. Kürşat Şahin Yıldırımer: “Sosyal Medya Çağında Gençler Kimlik Baskısı Altında”
Anamur Şoförler Odası’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
Anamur Şöförler Ve Otomobilciler Odası Baskanlığından iftar Sofrası
VEFA Projesi Anamur'da Yüzleri Güldürüyor
Sms Onay Hizmetleri ile SMS Onay ve Sanal
19 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs JASAT Operasyonuyla Yakalandı
Ceyhan’da Depoda Tüp Patladı 40 Güvercin Telef Oldu
7 Mart Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı: Gözler Büyük İkramiyede!
Müftü Deresi Yaşam Vadisi’nde Çalışmalar Haziran’da Başlıyor
Bu İftarda Manevi Ruh Gönüllere Dokundu
Yemek Yardımı Düzenlemesinde Lokanta ve Küçük İşletmeler İçin Eşitlik Çağrısı
3-D Oyun Konsolu Hakkında Bilmeniz gerekenler
Kadınlar Toplumsal Gelişimin Temel Taşıdır
Son Nesilden Yeni Doğuş Senaryosu
Yükleniyor

