-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
Başkan Böcek, Gazipaşalı muhtarlarla buluştu
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gazipaşalı muhtarlarla buluştu. Gazipaşa’ya bugüne kadar 178 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını söyleyen Başkan Böcek, seçimlere kadar 185 milyon TL’lik daha yatırım yapacakla
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gazipaşalı muhtarlarla buluştu. Gazipaşa’ya bugüne kadar 178 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını söyleyen Başkan Böcek, seçimlere kadar 185 milyon TL’lik daha yatırım yapacaklarını belirterek, Gazipaşa’nın bütün grup yollarının yapılacağı sözünü verdi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, muhtar buluşmalarına Gazipaşa ilçesinde görev yapan muhtarlarla devam etti. Başkan Böcek, belediye bürokratları ile birlikte buluştuğu Gazipaşalı 53 muhtarla önce kahvaltı etti, daha sonra Gazipaşa Kültür Merkezi’nde toplantı gerçekleştirdi. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir ve İYİ Parti İlçe Başkanı Nazmiye Gül Özgörü’nün de katıldığı toplantıda, muhtarların sorun, talep, öneri ve isteklerini dinleyen Başkan Böcek, yapılan ve yapılacak olan hizmetleri hakkında da bilgi verdi.
GAZİPAŞA’YA 178 MİLYON TL’LİK ALT YAPI
Muhtarları her zaman yol arkadaşları olarak gördüğünü söyleyen Başkan Muhittin Böcek, “Gazipaşa ilçemizde söz verilen projelerimizin çoğu yapıldı. Şu ana kadar Gazipaşa ilçemize 231 kilometre içme suyu, 15 kilometreye yakın kanalizasyon yaptık. Seçimden sonra söz vermiş olduğumuz 913 mahallemizde içme suyu depolarımızın ıslah edilmesi yani sularımızın daha sağlıklı hale gelebilmesi için çalışma başlattık. Gazipaşa ilçemizde de 105 depomuzdan 37 tanesini ıslah ettik. Gazipaşa ilçe merkezimizde16 metrekare koruge boru döşedik. Şu ana kadar Gazipaşa ilçemizde yatırım değeri 178 milyon lira olan çalışmayı hayata geçirdik” dedi.
185 MİLYON TL’LİK YATIRIM DAHA YAPILACAK
Başkan Böcek, yerel seçimlere kadar olan 15 aylık sürede Gazipaşa ilçesine 185 milyonluk liralık daha yatırım yapılacağını söyledi. Üzerinde önemle durdukları bir diğer konunun da deniz temizliği olduğunu vurgulayan Başkan Böcek, “Arıtma tesisimizin derin deniz deşarj hattı çalışması için 2022’de proje çalışması yaptık. Şu an İller Bankası ile kredi çalışması yapıyoruz. 65 milyon lira bedelle önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacağız. Denizlerimiz önemli. Bu da Gazipaşa’mız için önemli bir projedir” diye konuştu.
BÜTÜN GRUP YOLLARINI YAPIN TALİMATI
Başkan Böcek, daha sonra muhtarların taleplerini dinledi. Muhtarların yol ve asfalt taleplerinin ağırlıkta olması üzerine Başkan Böcek, “Gazipaşa’nın bütün grup yollarını yapacaksınız. İhalenizi ona göre yapın. Geç kalmayın” talimatı verdi. Başkan Böcek, ayrıca 13 mahalleyi ilgilendiren Kaş Yaylası Grup Yolu’nun 12 kilometrelik bölümünün asfaltla kaplanması, içme suyu sorunu yaşanan 12 mahalle için sondaj çalışması, mezarlıklara yeni yatırımlar, 5 mahalle için köy konağı, Karalar- Yeniköy–Kızılgüney grup yolu hattındaki dar köprülerin ihtiyaç durumuna göre yenilenmesi gibi birçok önemli müjde verdi.
MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten mezarlıklardan alt ve üstyapıya, kanalizasyondan, içme suyu şebekesine varıncaya kadar onlarca yatırımın sözünü alan mahalle muhtarları böyle bir programın düzenlenmesine öncülük ettiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Muhitten Böcek’e övgüler yağdırdı. Muhtarlar Başkan Böcek’i alkışlayarak memnuniyetlerini dile getirdi.
BAŞKAN BÖCEK, BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ
Başkan Böcek, muhtar buluşmasının ardından Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı ziyaret etti. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz uzun süredir planladıkları bir toplantıyı gerçekleştirdiklerin belirterek “Antalya bir uçtan bir uca 600 km olan 19 ilçesi, 913 mahallesi olan bir il. Büyükşehir Belediye Başkanımızın işinin ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyoruz. Ben burada 50 bin kişilik bir belediyede zamanı yetiştiremiyorum, bazen Muhittin Başkana hayran kalıyorum.
Bu kadar geniş bir coğrafyada hizmet etmek kolay bir iş değildir. Allah güç kuvvet versin diyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Böcek, daha sonra CHP ve İYİ Parti ilçe başkanlıklarını da ziyaret etti.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Bozyazı-Aydıncık Yolunda Heyelan: Kaya Kütleleri Aracın Üzerine Düştü!
Devlet Erkanı ve Vatandaş Bu Seferde Bayram İçin Kucaklaştı
Ramazan Bayramı Mesajları
AK Parti Anamur İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Denizden Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Kemal Duru’nun Ramazan Bayramı Mesajı
ANAMUR'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI: ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Kemal Duru’dan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Ruhu Birliğimizin Teminatıdır"
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Yükleniyor


