Tarih: 01.12.2022 12:43

İzmirliler uygun fiyatlı et ürünleriyle buluşturulacak

Facebook Twitter Linked-in

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı ve uygun fiyatlı eti İzmirliler ile buluşturacak şubelerden ilkini 2 Aralık’ta Bornova Doğanlar’da hizmete açacak. Ödemiş Et Entegre Tesisi’nde hazırlanan işlenmiş ve karkas et ürünleri, uygun fiyatla İzmirlilere sunulacak.

“Hesaplı ve kaliteli eti vatandaşlarımıza ulaştıracağız”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, uygun fiyatlı etleri vatandaşlara ulaştırmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kendi yatırımımızla kurduğumuz Ödemiş Et Entegre Tesisi’nde hem karkas olarak kesimi yapılan hem de işlenerek paketlenen et ürünlerimiz, yenilenen marketlerimizde satışa sunulacak. Yoksullukla mücadele çalışmalarımız kapsamında ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımızın sofralarına katkıda bulunmak bizim için çok kıymetli. Kentliyi iyi, adil, hesaplı ve temiz gıdayla buluşturmaya, marketlerimizi yaygınlaştırmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle yüzde 100 danadan kıymanın kilosu 110 lira, kuşbaşı etin kilosu 135 lira ve doğal fermente kasap sucuğunun kilosu 140 liradan satışa sunulacak. Et reyonunda tüketiciler et ürünlerinin yanı sıra İzmirli markasının süt ve bitkisel ürünlerine de ulaşabilecek. Mağazalarda ayrıca kooperatiflerin doğal ürünleri de satışa sunulacak. 

Halkın Bakkalı marketleri, aralık ayı içerisinde Buca, Bornova, Karşıyaka, Konak ve Menemen’de hizmet vermeye başlayacak.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —