• BIST 100

    16834,12%0,95
  • DOLAR

    43,82% 0,16
  • EURO

    51,69% 0,16
  • GRAM ALTIN

    7182,08% 2,07
  • Ç. ALTIN

    11729,31% 0,51

Başkan Altay: “Konya'yı En İyi Şekilde Temsil Ettik, Etmeye Devam Edeceğiz"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İzmir Konyalılar Federasyonu tarafından gerçekleştirilen İzmir Konyalılar Buluşması’na katıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımc?

GÜNCEL 7.05.2023 13:31:06 1082
Başkan Altay: “Konya'yı En İyi Şekilde Temsil Ettik, Etmeye Devam Edeceğiz"
Haberi Sesli Oku

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İzmir Konyalılar Federasyonu tarafından gerçekleştirilen İzmir Konyalılar Buluşması’na katıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu ve Konyalı dernek yöneticilerinin katıldığı programda konuşan Başkan Altay, “Sizin sılayı rahiminiz olan ata ocağınıza hizmet etmeye gayret ediyoruz. 

Konya’da güzel şeyler oluyor. Bundan sonra sizlerin desteğiyle olmaya devam edecek inşallah. Sizler arkamızda olduğunuz sürece başaramayacağımız şey yok. Konya’yı en iyi şekilde temsil ettik, etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Konyalılar dünyanın neresinde olursa olsun bulundukları yere ayrı bir güzellik katıyor” dedi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Konya’nın her zamanki duruşu, Konyalı hemşehrilerimizin her zamanki teveccühü bizim siyasi hayatımızdaki, bu yürüyüşümüzdeki en nadide örneklerden biri. Konya Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleri ile 5. İslami Dayanışma Oyunlarını Konya’da düzenledik. Bu süreçte Konya’ya çok değerli eserler kazandırdık. Ben tüm Konya’ya bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İzmir Konyalılar Federasyonu tarafından 3’üncüsü gerçekleştirilen İzmir Konyalılar Buluşması büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. 

Etkinlikte konuşan İzmir Konyalılar Federasyonu Başkanı Yusuf Devebacak, Hatay’da yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.

“KONYALILAR İZMİR’DE ÇOK GÜÇLÜ”
İzmir’deki Konyalılarla bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Her zaman dernek başkanlarımızla İzmir’de Konyalıların ne kadar güçlü olduğunu istişare ediyorduk. İyi ki varsınız. Dernek Başkanımız Yusuf Devebacak’ın hem bugünkü organizasyon başarısından hem de buradaki birlik beraberliğe verdiği katkılardan dolayı sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

“ATA OCAĞINIZ KONYA’YA HİZMET ETMEYE GAYRET EDİYORUZ”
Başkan Altay, “Konyalılar İzmir’de yaşıyorlar ama Konya’yı yakinen takip ediyorlar. Hem sosyal medyamıza gösterdiğiniz ilgi hem Konya’nın yerel televizyonlarına gösterdiğiniz ilgi bunun en açık ifadesi. Özellikle Yeni Büyükşehir Yasası’ndan sonra biz de ilimizin tamamında sizin sılayı rahiminiz olan ata ocağınıza hizmet etmeye gayret ediyoruz. Konya’da güzel şeyler oluyor. Bundan sonra sizlerin desteğiyle de olmaya devam edecek inşallah” ifadelerini kullandı.

“SİZLER ARKAMIZDA OLDUĞUNUZ SÜRECE BAŞARAMAYACAĞIMIZ ŞEY YOK”
Türkiye’nin 6 Şubat sabahında çok büyük bir deprem felaketine uyandığını anımsatan Başkan Altay, konuşmasına şöyle devam etti: “Konya, Hatay’da çok yoğun bir gayret ve çaba gösterdi. Bugün, Hatay’da kime gitseniz ya da Hataylı birisiyle karşılaşsanız Konya’nın başarısından bahseder. Ama ben şunu özellikle vurgulamak istiyorum: Bu başarı sadece Konya Büyükşehir Belediyesinin başarısı değil, bu başarı Konyalı olan herkesin başarısı. Bunda Konya’da yaşamayan ama Konya’yla gönlü atan, kalbi Konya’yla birlikte olan sizin gibi değerli hemşehrilerimizin desteği ve katkısı çok yüksek. Bu vesileyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizler arkamızda olduğunuz sürece başaramayacağımız şey yok. Konya’yı en iyi şekilde temsil ettik, etmeye devam edeceğiz.”

“KONYALILAR DEVLETİNE, MİLLETİNE BAĞLILIĞI İLE HER ZAMAN TAKDİRİ HAK EDİYOR”
MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, “Konya Anadolu Selçuklu’nun payitahtı. Haçlılara bu toprakları mezar eden 2. Kılıçarslan’ın toprakları Konya. Konya o gün nasıl haçlılara direnmişse bugün de direniyor. Konyalılar devletine milletine bağlılığı ile her zaman takdiri hak ediyor” açıklamalarını yaptı.

“KONYALILAR BULUNDUKLARI YERE GÜZELLİK KATIYOR”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili ve 28 Dönem Milletvekili Adayı Hamza Dağ, “Konya Büyükşehir Belediye Başkanımıza hem Konya’da hem de Hatay’da gösterdiği büyük gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Konyalılar dünyanın neresinde olursa olsun bulundukları yere ayrı bir güzellik katıyor” ifadelerine yer verdi.

BAKAN KASAPOĞLU: “BEN DE FAHRİ BİR KONYALIYIM”
Programa katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise, kendisinin de fahri bir Konyalı olduğunu ifade ederek, Konya Büyükşehir Belediye Meclisi kararı ile Konyalı beratı olduğunu anımsattı. Bakan Kasapoğlu, “Konya’nın her zamanki duruşu, Konyalı hemşehrilerimizin her zamanki teveccühü bizim siyasi hayatımızdaki, bu yürüyüşümüzdeki en nadide örneklerden biri. Tabi gençler bizim her zaman yol arkadaşımız ve Türkiye’nin dört bir yanında 21 yıllık süreçte gençler için, sporcular için çok ama çok ciddi hizmetler ortaya koyduk” cümlelerini kullandı.

Bakan Kasapoğlu son olarak, “Konya Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleri ile 5. İslami Dayanışma Oyunlarını Konya’da düzenledik. Bu süreçte Konya’ya çok değerli eserler kazandırdık. Hazreti Mevlanan’nın şehri, hoşgörü ve kardeşliğin diyarı Konyamız da her zamanki misafirperverliğiyle kendisine yakışanı yaparak, dünyanın dört bir yanından Konya’ya gelen sporcuları ve yabancı heyetleri en güzel şekilde ağırladı. Ben tüm Konya’ya bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Programa AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya Mehmet Ali Çelebi, AK Parti İzmir Milletvekili Adayları Eyüp Kadri İnan ve Muhammed Doğan, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse ile dernek başkanları ve İzmir’de yaşayan Konyalılar katıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler:

Mehmet Kına'nın Sanatı İle Keçilerin Sessiz Hikâyesi Taşlarda Can Buldu

Başarır’dan Anamur’da Birlik Mesajı: ‘Bundan Sonra Ben Değil, Biz Varız’

Mustafa Kaya Hocadan Doktor Murat Kemal Gökyar'a

Anamur’da Kritik Randevu: Derinkuyugücü–Anamur Belediyespor Maçına İki Bölgeden Hakem Atandı

Anamur’da Yaşlı Kadını 3 Milyon Lira Dolsndıran Sahte Polisler Tarsus’ta Gerçek Polise Yakalandı

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Anamur’da Dualarla Anıldı: "Fıratlar Yetiştirmeye Devam Ediyoruz"

Rüzgarın Fısıldadığı Kent: Anamuryumda 2500 Yıl Öncesinden Sanal Bir Nostalji

Dolar Endeksi Haftalık Kazançta %1’e Ulaştı

MERSİN SİLİFKE'DE ZEHİR TACİRİNE KELEPÇE: ADLİ SÜREÇ VE İMHANIN DETAYLARI BELLİ OLUYOR!

Kıyı Bölgelerinde Yerel İşletmelerin Dijitalleşmesi

Usta oyuncu Metin Akpınar’a Kızından 6 Milyon Liralık Tazminat Davası

İŞKUR 2026 TYP Personel Alımı Başladı Mı? Okullara Temizlik Görevlisi Başvurusu

Ay'a Büyük Çarpışma Kapıda: 2032 Yılında 60 Metrelik Asteroid Alarmı!

2026 Emekli Bayram İkramiyesi Ne Kadar Oldu? Ödeme Tarihleri ve Zamlı Liste Açıklandı!

Anamur’da Spor Rüzgarı

Anamur'da Haftalık Hava Durumu

Anamur Ekonomisinde 2026 Rüzgarı: Muz, Çilek ve Konut Üçgeninde Son Durum

Kaymakam Kemal Duru'dan Ramazan Ayı Mesajı

Ören Halk Kafe Ramazan Bayramı’nda Açılıyor.

Side Otelleri

Anamur’da Basın ve Esnaf El Ele: Başkan Özkan Poçulu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Altın Fiyatlarında Rekor: Gram Altın 7.000 TL Sınırında!

Çiftçiye Dev Müjde: SGK ve Vergi Borcu Şartı Kalktı! Tarımsal Kredide Yeni Dönem

2026 Ekonomi Gündeminde Bugün İçin Borsa İstanbul'da Rekor Seviyeler ve Altın Piyasasında Son Durum

Güncel Hurda Fiyatları İle Bakır Satışında Yeni Dönem: KabloHurdaFiyatlari.com

Kaymakam Kemal Duru, Kükür Mahallelerine Vatandaşın Sesini Yerinde Dinledi

Murat Kemal Gökyar için Gazetemizin Yazarı Mustafa Kaya Hoca’dan Bir Nostalji Yazı

TCG Anamur, NATO Görevi İçin Yunanistan Sularında

Anamur’da Bağımlılıkla Mücadele İçin Güç Birliği: “Ben Feryat Ederken Hepiniz Sağırdınız”

Doktor Murat Kemal Gökyar Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Yükleniyor

Anamur’da Yaşlı Kadını 3 Milyon Lira Dolsndıran Sahte Polisler Tarsus’ta Gerçek Polise Yakalandı

MERSİN SİLİFKE'DE ZEHİR TACİRİNE KELEPÇE: ADLİ SÜREÇ VE İMHANIN DETAYLARI BELLİ OLUYOR!

Usta oyuncu Metin Akpınar’a Kızından 6 Milyon Liralık Tazminat Davası

Anamur’da Basın ve Esnaf El Ele: Başkan Özkan Poçulu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Kaymakam Kemal Duru, Kükür Mahallelerine Vatandaşın Sesini Yerinde Dinledi

Murat Kemal Gökyar için Gazetemizin Yazarı Mustafa Kaya Hoca’dan Bir Nostalji Yazı

TCG Anamur, NATO Görevi İçin Yunanistan Sularında

Doktor Murat Kemal Gökyar Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

JANDARMA HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİNİ YAKALADI

Kaymakam Duru Vefat Eden Doktor Gökyar İçin Bir Taziye Mesajı Yayınladı

​MHP’li Uysal Maden Atık Tesisi Yeniden İncelenmeli

CHP Ormancık ve Sarıağaç’ta Halkın Sesini Dinledi

Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Bilal Oğuz Kongre Süreçlerini Değerlendirdi!

Saadet Partisi’nde Kongre Heyecanı: Anamur ve Bozyazı’da Yeni Dönem!

Anamur Ak Parti Ocak Ayı İstişare Toplantısında Vatandaşla El Ele

Aziz Özen, Anamur Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanlığına Adaylığını Resmen Açıkladı

MHP Anamur KAÇEP Teşkilatından Gazeteci Mithat Ünal’a Anlamlı Ziyaret

İlker Özen “Protesto” Diyerek CHP'den AK Parti’ye Geçti!

Öğrenci Okul Müdürünü Vurdu!

Başkan Seçer'den Yerel Yönetimlere Demokrasi Vurgusu: "Halk Çözümü En İyi Bilendir"

Anamur’da Kritik Randevu: Derinkuyugücü–Anamur Belediyespor Maçına İki Bölgeden Hakem Atandı

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Birlik Ruhu: Bayrak Temalı Dostluk Maçında Öğrenciler Galip Geldi!

Mersin’de Ortega Dönemi Fırtına Gibi Başladı: MSK, Merkezefendi’yi 110 Sayıyla Geçti!

Türk Futbolunda Tarihi Reform: Altyapı ve Mali Şeffaflık Dönemi

U-16lı Sporcularımızdan 20 Şehidimiz için Anlamlı Pankart

Anamurspor Taraftar Derneği’nden İlçe Emniyet Müdürü Özer’e Ziyaret

Anamur’da Uzun Yıllar Sonra İzcilik Yeniden Başladı

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARA ÜCRETSİZ PİLATES DESTEĞİ

ULUSLARARASI TARSUS YARI MARATONU HEYECANI BAŞLIYOR!

Java Motor Tutkunları Anamur’da

Bahar ve Yusuf’un Kına Öncesi Yemekli Düğününde Renkli Sahneler Yaşandı

Gülnar’da Esranur ile Kadir’in Görkemli Kına ve Düğün Merasimi Büyük İlgi Gördü

Özlem ve Halil’in Renkli Düğünü Bozyazı’da Şölene Dönüştü

Dereköy ve Çarıklar, Özlem ile Halil’in Kınasında Tek Yürek Oldu

Rüzgârlı Tepe Sosyal Medyada Zirveyi Kimseye Bırakmadı!

3 Yolla Sporsever Olarak Para Kazanma

Magazin Dünyasının Nabzını Yazar Gazetesi ile Tutun

Birinciye 100 Bin TL Ödül!

Yeşilçam’ın emektar oyuncusu Yaşar Kutbay yoğun bakımda!

ünlü oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı değişimi herkesin dikkatini çekti

İŞKUR 2026 TYP Personel Alımı Başladı Mı? Okullara Temizlik Görevlisi Başvurusu

Anamur MYO ‘da “Etkili İletişim Becerileri” Söyleşisi

Kaymakam Duru'dan Öğretmenler Gününü Mesajı

BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Rüştü Kazım Yücelen Mesleki Eğitim Merkezi’nde Oy Birliği ile Hüseyin Demir Dönemi

Foto O An Özel Fotoğrafçılık Kursu ile Kadrajın Büyüsüne Yolculuk Başlıyor

Kaymakam Kemal Duru Başkanlığında Okul Güvenliği Toplantısı

AKK Kadın Meclisi’nden “Bir Hobim Olsun” Hayata Geçti

Lise Öğrencisinden Tıp Dünyasını Heyecanlandıran Buluş

Bozyazı’da Karne Şenliği Coşkusu: Koruyucu Aileler ve Çocuklar Birlikte Eğlendi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 23 17 2 4 38 55
2.FENERBAHÇE A.Ş. 22 15 0 7 31 52
3.TRABZONSPOR A.Ş. 22 13 3 6 17 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 22 11 3 8 15 41
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 22 11 4 7 11 40
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 23 10 7 6 14 36
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 22 7 6 9 -2 30
8.KOCAELİSPOR 23 8 9 6 -3 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 22 7 8 7 -9 28
10.CORENDON ALANYASPOR 23 5 7 11 -2 26
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 23 5 9 9 -7 24
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 23 6 12 5 -6 23
13.TÜMOSAN KONYASPOR 23 5 10 8 -8 23
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 22 6 11 5 -13 23
15.İKAS EYÜPSPOR 23 5 12 6 -16 21
16.KASIMPAŞA A.Ş. 22 4 11 7 -12 19
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 22 2 10 10 -26 16
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 22 3 16 3 -22 12

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.