-
BIST 100
16089,34%0,84
-
DOLAR
44,20% 0,08
-
EURO
50,94% 0,15
-
GRAM ALTIN
7116,29% 0,11
-
Ç. ALTIN
11521,49% -0,11
BANDIRMA BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA! SOSYAL MARKET AÇILDI
Bandırma Belediyesi’nin ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla hayata geçirdiği Sosyal Market’in açılış programı gerçekleştirildi.
Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Engelsiz Yaşam Kampı Projesi’nin ardından favorisen ülke çapında örnek teşkil edecek insan odaklı bir projeye daha imza attı. Ekonomik zorluklarla mücadele eden ailelerin, kendilerine ücretsiz olarak verilen ve içerisinde 500 kredi puanı yüklü “Sosyal Kart” ile diledikleri temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine ulaşabileceği, tam 350 metrekare alan üzerine kurulan “Sosyal Market” hayata geçirildi.
Sosyal Market’in açılış programı büyük ilgi gördü. Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP Balıkesir Milletvekili TBMM İdare Amiri Ensar Aytekin, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ve CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program açılış konuşmaları ile devam etti. İlk konuşmayı CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı yaptı. Köybaşı Konuşmasında, “Belediye Başkanımız Tolga Tosun’un örnek teşkil eden bir projesinin daha açılışında bulunuyoruz. İhtiyaç sahibi yurttaşlarımızın dilediklerini özgürce alabilecekleri böyle bir marketi favorisen giriş hayata geçirmek vizyon gerekiyor. Onun için başkanımıza çok teşekkür ediyorum,” dedi.
Daha sonra Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, konuşmasını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Kentimizde dayanışma ve sevgiyle bütünleştiğimiz güzel bir gelecek için önemli bir adımı daha hep birlikte atıyoruz. Bugün çevresine örnek teşkil edecek önemli bir projenin daha açılışını sizlerin katılımıyla birlikte gerçekleştiriyor, kentimizde kurduğumuz iyilik zincirine yeni bir halka kazandırmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Bir Süper Market görünümünde kurmuş olduğumuz Sosyal Market; ilçemizde yaşayan dezavantajlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olmak amacıyla hizmet verecektir. Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz mağazamızda temel gıdadan, hijyen malzemesine kadar yaklaşık 25 çeşit ürün ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Aynı zamanda bu market içerisinde marka patenti yüzde yüz Bandırma Belediyesi’nde bulunan Halk Gıda ürünleri de yer almaktadır. Halk Gıda çatısı altında Nohut, Fasulye ve Un ürünleri orijinal paketli bir şekilde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bu market aracılığıyla ulaşacaktır. Bandırma’da yaşayan herkesin yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik yeni hedefler ve yeni projeleri hayata geçirmek için ilk günkü azim ve kararlılıkla, inançla çalışmaya devam edeceğiz,” ifadesinde bulundu.
CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, “Bandırma için bir kazanım, Türkiye için örnek olacak bu proje için belediye başkanımızı tebrik ediyorum. İktidarın yaratmış olduğu ekonomik sorunlar içinde toplumun ekonomik anlamda desteğe ve katkıya ihtiyacı vardır. İktidar vatandaşlarımızın sorunlarından bir haberdir,” diye konuştu.
CHP Balıkesir Milletvekili TBMM İdare Amiri Ensar Aytekin, “İktidar 21 yıldan beri yandaşlarını zengin ederken halkı ise yoksullaştırmaktadır. Bandırma Belediyesi’nin açtığı bu market, çok önemli bir projedir” dedi.
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, konuşmasında, “Dileğimiz, hiç kimsenin ihtiyaç sahibi olmaması, herkesin çalışarak emeğinin karşılığını almasıdır. Balıkesir’in kaynakları çok fazla ama yeterince değerlendirilmiyor. Ülkemiz genelinde partimizin 253 belediye başkanı var. Hepsi bölgelerinde başarıyla hizmet veriyor. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimde, Balıkesir’de ve ülke genelinde belediye sayımızı artıracağız. Böylece vatandaşlarımızı halkçı belediyelerle buluşturacağız. Bugün, burada açacağımız sosyal market için Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’u kutluyorum,” sözlerine yer verdi.
Konuşmaların ardından, alkışlar eşliğinde gerçekleştirilen kurdele kesimi ile program sonlandı.
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
Yükleniyor

