Tarih: 21.06.2024 01:54

Ayhan Kardeşler 9 Gün Arayla Peş Peşe Toprağa Verildi

Facebook Twitter Linked-in

MHA- Mersin Büyükşehir ve Anamur Belediye Meclis Üyesi Ali İlhan Ayhan'ın babası, Ekrem Ayhan bugün, 9 gün önce defnedilen Abisi Profesör Doktor Ali Ayhan’ın abisinin yanında toprağa verildi. 
Ayhan’ın cenaze namazı, Anamur Otogar Camiinde öğle namazına müteakip kılındı. Cenaze törenine, Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, belediye başkan yardımcıları, ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze Namazının kılınması ve helalliklerin alınmasının ardından Nasrettin Mahallesine götürülen Emekli Öğretmen Ekrem Ayhan’ın cenazesi, 9 gün aranın ardından Abisi Profesör Doktor Ali Ayhan’ın 12 Haziranda defnedildiği aile mezarlığına defnedildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediye Meclis üyesi Ali Ayhan ve Ayhan ailesi taziyeleri kabul etti. 
Hatırlanacağı üzere, Anamur’un yetiştirdiği bilim insanı Profesör Doktor Ali Ayhan, görev yaptığı  Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi yoğun bakım servisinde gördüğü iki aylık tedavinin ardından  84 yaşında vefat etmişti. Anamur Ekspres Medya Grup olarak her iki kardeşe de Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —