Tarih: 17.03.2024 13:59

Ayça Ayşin Turan "Sevmek Yüzünden" Filmindeki Rolünü Anlattı

Facebook Twitter Linked-in

MHA - Ayça Ayşin Turan, 22 Mart Cuma günü vizyona girecek olan "Sevmek Yüzünden" filmindeki rolü hakkında ilk kez konuştu. Filmin başrolünde yer alan Turan, karakteri İdil'i canlandırarak iş ve özel hayatındaki zorluklara rağmen hayata sıkı sıkıya sarılan ve aşkı bulan bir kadını canlandırdığını belirtti.

Romantik komedi türündeki film, PRT Film ve 2518 Film'in ortak yapımcılığında çekildi ve Ahmet Kapucu tarafından yönetildi. Turan, İdil karakterini şu şekilde tanımladı: "İdeallerine ulaşmak için çabalayan, hayat dolu bir karakter. İdil, birçok kişinin kendinden bir şeyler bulacağı bir karakter."

Rolü üzerinde çalışırken senaryodaki her sahneyi ve karakterin duygusal durumlarını analiz ettiğini söyleyen Turan, senaryoyu okuduğunda İdil'in kendisine heyecan verdiğini ve karakterle ilgili notlar aldığını belirtti. Setteki deneyimlerinin de oldukça keyifli olduğunu ve ekibin harika bir çalışma ortamı sağladığını vurguladı.

"Sevmek Yüzünden" filminde Ayça Ayşin Turan'a Serhat Teoman eşlik ediyor. Filmin senaryosunu Seçil Çömlekçi ve Ahmet Kapucu yazdı. Kadın dayanışması ve etkileyici bir aşk hikayesinin anlatıldığı filmde, Ezgi Şenler, Ali Gözüşirin, Ali Yoğurtçuoğlu, Yasemin Yazıcı, Gizem Kala ve Yıldız Kültür gibi değerli isimler de rol alıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —