Tarih: 12.06.2023 10:28

ASKİ, Filosuna 145 Yeni Araç ve İş Makinesi Ekledi

Facebook Twitter Linked-in

Belediye, 145 yeni araç ve iş makinesini satın alma yöntemiyle filosuna katmıştır. Bu yeni kamyonlar ve otobüslerle birlikte Adana Büyükşehir Belediyesi'nin araç ve iş makinesi filosu halka daha iyi hizmet sunmak için büyümektedir.

ASKİ, Adana'nın yaşam standartlarını yükseltecek yeni projeleri hayata geçirmek için titizlikle çalışmakta ve şehir genelinde tespit edilen sorunları hızla çözmektedir. Kaynakları verimli bir şekilde kullanmaya özen göstererek tasarruf sağlamaktadır. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın kamu yararını gözetme konusundaki hassasiyetine uygun olarak, ASKİ doğru yatırımlar yaparak tasarrufları halka hizmete dönüştürmektedir.

2019 yılından bu yana ASKİ, toplamda 145 adet araç ve iş makinesi satın almıştır. Bu makinelerin satın alma yöntemiyle maliyeti kısa sürede karşılanmış ve tasarruf edilen kaynaklar, içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu yatırımlarına yönlendirilmiştir.

ASKİ, bugüne kadar 2019 kilometre içme suyu hattı inşa etmiş ve sağlıklı ve kaliteli suyun Adana'nın dört bir yanına ulaşmasını sağlamıştır. Ayrıca, altyapı yatırımları kapsamında toplam 320 kilometre kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşenerek Adana halkının hizmetine sunulmuştur.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —