Tarih: 23.04.2024 17:52

Arda Güler Euro 2024 Öncesi Çok Formda!

Facebook Twitter Linked-in

 

Euro 2024 Türkiye kadrosu, Mayıs ayının sonunda açıklanacak. 26 kişilik kadroda kimlerin yer alacağı merak ediliyor. Milli takımımız için önem taşıyan isimlerden biri de Arda Güler! 2005 doğumlu oyuncu, 2021-2023 yılları arasında Fenerbahçe’de top koşturduktan sonra 20 milyon Euro karşılığında Real Madrid’e transfer oldu. 2023/2024 sezonuna sakatlığından dolayı kötü başlasa da ilerleyen haftalarda formunu buldu. Söz konusu durum, genç oyuncunun Euro 2024 Türkiye kadrosunda yer alma ihtimalini artırdı. 

19 Yaşındaki Oyuncu Carlo Ancelotti’nin Gözüne Girdi

Arda Güler, 2023 yazında Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olduktan sonra zor dönemler geçirdi. Temmuz ayında yaşamış olduğu sakatlık dolayısıyla sahalardan uzun süre ayrı kaldı. İyileştiği düşünülürken bir kez daha sakatlandı. Sahalara dönmesi, neredeyse sezon sonunu buldu. 

2005 doğumlu oyuncu, Real Madrid formasını ilk kez 6 Ocak 2024 tarihinde oynanan Arandana maçında giydi. Sonrasında kısa da olsa süre almaya başladı. Kısıtlı dakikalarda elinden geleni yapmaya çalışan Arda Güler, özellikle teknik direktör Carlo Ancelotti’nin gözüne girdi. İtalyan antrenör, herhangi bir sürpriz olmadığı takdirde Arda Güler’i 2024/2025 sezonunda da kadroda tutmayı düşünüyor. 

Vincenzo Montella Arda Güler’den Yararlanmayı Düşünüyor

Futbolseverler, Arda Güler’in Euro 2024 Türkiye kadrosunda yer alıp almayacağını tartışıyorlardı. Genç oyuncunun çok az süre almasının önemli bir handikap olduğunu düşünüyorlardı. Söz konusu görüş, Arda Güler’in sezon sonuna doğru form tutmasıyla değişti. Milli takım teknik direktörü Vincenzo Montella, herhangi bir sakatlık olmadığı takdirde Arda Güler’e Euro 2024 Türkiye kadrosunda yer verecek. 

Yakından takip edenlerin bildiği üzere Türkiye Euro 2024 grubu, bir hayli zor! Milli takımın gruptan çıkması için Arda Güler gibi fark yaratacak isimlere ihtiyaç duyuluyor. Vincenzo Montella, genç ismi hamle oyuncusu olarak düşünüyor. Onu hem sağ kanatta hem de forvet arkasında değerlendirmeyi planlıyor. 

Euro 2024 Türkiye kadrosunun 10 numarası olması beklenen Arda Güler, özellikle oyunun sıkıştığı anlarda bir şeyler yapabilecek bir isim! Sol ayağını etkili bir şekilde kullanan oyuncu, duran toplarda da önemli bir tehdit! 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —