Tarih: 08.08.2023 15:23

ARABICA’NIN EN RENKLİ VE YENİ İÇECEKLERİNİ DERLEDİK

Facebook Twitter Linked-in

Sıcak havaların kendini iyiden iyiye hissettirdiği bu günlerde ferahlatıcı içeceklere talep oldukça artıyor. Yaz mevsiminde özellikle soğuk içeceklere yönelen vatandaşlar, yeni popüler içecek olan Bubble Tea ile de tanıştı. İçerisinde meyve çayı baloncukları bulunan çeşitli aromalar ile tatlandırılan bir içecek olarak damak zevkine sunuluyor. Kahve sektörünün öncülerinden olan Arabica Coffee House da zengin seçenekli ürünleri arasında her yudumda eğlenceli bir macerayı tattıran Bubble Tea’ yi sevenleri ile buluşturuyor…

Tayvan’dan ülkemize kadar uzanan Bubble Tea günümüzün popüler içeceği olarak tarihe geçti. Neredeyse bir tutku haline gelen çay ve kahvenin ardından yepyeni bir trend olarak karşımıza çıkan Bubble Tea, renkli ve eğlenceli görünümü ile oldukça dikkat çekmeyi başarıyor. Zengin içecek menüsüne sahip olan Arabica Coffee House, yazın en güzel yanı aromatik buzlu kahvelerini, meyveli içeceklerini ve renk renk Bubble Tea’ lerini misafirlerinin damak zevkine sunuyor.

Arabica Coffee House içecekleri listesinin ilk sırasında buzlu klasikler yer alıyor. Kaliteli çekirdeklerden elde edilen espresso ile hazırlanan Latte, Americano, Cortado, Dead Eye ve Flat White sevenleri için ideal bir lezzet haline geliyor.

Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezi olan bir diğer seri ise Ice Tea kategorisinde sunuluyor. Gerçek meyve özlerinin ferahlık ile buluştuğu bu enfes içecekler; Summer Lime, Berry Lime, Forest Lime gibi farklı aromalar ile serinlemek isteyenler için biçilmiş bir kaftan.

Sıcak havaların serin rüyası: Baby Coco. Hindistan cevizi ile bebe bisküvisinin enfes aromasının eşleşmesi harika bir karışıma dönüşüyor. Bu seriye Raw Melon Smoothie ile Mango Smoohie’nin yanı sıra birçok farklı meyve aromaları eşlik ediyor.

Arabica Coffee House’un içecekleri arasında en çok tercih edilen aromalardan biri ise karamel. Kahve, süt, karamel şurubu, seyreltilmiş buz, krema ve karamel sos ile harmanlanarak Karamel Frappe;  mocha, vanilya ve espresso seçenekleri ile de deneyimleme fırsatı sunuluyor.

Son olarak tadı ve görüntüsü ile ortalığı sallayan Bubble Tea içecekleri. Pipetten ilk yudum alındığında ağızda patlayan lezzete şaşıranların vazgeçilmezi olan bu içecek ise Arabica Coffee House menülerinde şekerli, ekşi ve daha birçok notası ile alanında uzman baristaları tarafından hazırlanıyor.

ARABICA COFFEE HOUSE HAKKINDA:

Kahve sektörünün öncülerinden ve yerli bir Marka olan Arabica Coffee House, sektör lideri olabilme hedefi ile Mimar Elif ÜLGER YALÇIN ve Av. Sertaç YALÇIN tarafından, Ankara merkezli olarak 2014 yılında kuruldu. DDY Gıda A.Ş’ yi bünyesinde bulunduran firma, şu an Türkiye’de 6 bölgede ve açılacak şubelerle yaklaşık 140 şubeyle hizmet verecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —