Tarih: 05.10.2024 11:00

ANTİSK’in Mustafa Güngör Anısına Düzenlenen Tenis Turnuvasında Muhteşem Final

Facebook Twitter Linked-in

MHA - Anamur Tenis Dağcılık ve su sporları kulübü (ANTİSK) tarafından, Üyesi olduğu Mustafa Güngör anısına düzenlenen çift kadınlar ve çift erkekler tenis turnuvası muhteşem finalle sona erdi. Büyük mücadelelerle sona ererek şampiyonlar belli oldu. Burhanettin Kocamaz Spor tesislerinde gerçekleştirilen  karşılaşmaları, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kubilay Erdal da izledi, Erdal, “Belediye Başkanımız  Durmuş Deniz’in öncülüğünde tüm ekibimizle, tarım ve turizm kenti Anamur’u aynı zamanda bir spor kenti yapmak için çalışmalar başlatıyoruz.” Dedi. 
İki gündür devam eden karşılaşmalarda, Tek kadınlarda Şeyda Yavuz - Nuriye Baysaloğlu takımı Nebahat Saraç - Kiraz Topçu takımını  mağlup ederken;  Çift erkeklerde ise Tolga Genç - Ali ÜnaL takımı Akif Baysaloğlu - Ufuk Katık takımını mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldular. Turnuva hakkında açiklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Atilla Uğur Özturk, Tenis sporunu çok seven Mustafa Güngör anısına duzenlenen turnuvanın geleneksel hale geleceğini ifade ederken 48 sporcunun katılmasının tenis sporunun Anamurda geldiği noktanın bir göstergesi olduğunu ifade ettiler. Tenis sporunun daha ileriye götürülmesinde herkesin ANTİSK e destek olması gerektiğini ifade ettiler.
Karşılaşmaların sonunda, sporculara kupaları ve madalyaları takdim edilirken, kulüp üyesi Mustafa  Güngör de rahmetle anıldı.  Resim Öğretmeni Sibel Ehliz, kendi yaptığı ı Mustafa Güngör’ün kara kalem çalışmasını 
Resim Öğretmeni Sibel Ehliz, kendi yaptığı ı Mustafa Güngör’ün kara kalem çalışmasını eşi Fadime Güngör’e takdim etti. 
Mac sonuçları
Kadınlar
1. Seti 7 – 5
 Nebahat - Kiraz takımı alirken
2. Seti 6 - 4 
       Şeyda - Nuriye takımı aldı.
3. seti ise 7 - 5  
   Şeyda Nuriye takımı alarak maçıda 2 -1 Şeyda- Nuriye takimi alarak çift kadinlar şampiyonu oldular.
Erkekler
1. Seti 7 - 5 Tolga - Ali takımı alırken 2. Seti 6 - 4 Akif - Ufuk takımı aldı
3. Seti ise 6 - 4  
     Tolga -Ali  takımı alarak maçı 2- 1 skorla
Tolga GENÇ - Ali ÜNAL Takımı alarak çift erkekler şampiyonu  oldular.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —