9667,34%2,95
38,76% 0,00
43,22% -0,97
4019,47% -2,98
6522,34% -2,92
MHA - Anamur Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü (ANTİSK) tarafından geleneksel olarak düzenlenen İlkbahar Tenis Turnuvaları, bu yıl da büyük bir coşkuya sahne oldu. Anamur halkının yoğun ilgisiyle takip edilen turnuva, hem kadınlar hem de erkekler kategorisinde kıyasıya mücadelelere sahne oldu.
Kadınlarda Nuriye Baysaloğlu, Erkeklerde Ali Ünal Şampiyon Oldu
Tek Kadınlar finalinde, yetenekli raket Nuriye Baysaloğlu, Zübeyde Dalaklıoğlu’nu mağlup ederek şampiyonluk kürsüsüne çıktı. Mücadele boyunca gösterdiği kararlılık ve teknik üstünlük, seyircilerden büyük alkış aldı. Tek Erkekler kategorisinde ise Ali Ünal, genç rakibi Oben Doruk Uysal’ı etkileyici bir performansla yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Ali Ünal’ın sahadaki hakimiyeti ve istikrarlı oyunu, tenis tutkunları tarafından beğeniyle izlendi.18 Yıllık Emek Meyvesini Veriyor
Bu yılki turnuva, ANTİSK'in 18 yıllık emeğinin bir ürünü olarak görülüyor. Kulüp; Anamur’da sporu sevdirmeye, gençlere sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandırmaya ve tenis kültürünü yaygınlaştırmaya devam ediyor. Turnuvalara her geçen yıl artan katılım, Anamur’da sporun geldiği seviyeyi gözler önüne seriyor.
Toplumsal Dayanışma ve Spor Ruhu
Etkinlik boyunca ailelerin çocuklarıyla birlikte tribünleri doldurması, Anamur’da sporun birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koydu. ANTİSK yöneticileri ise bu ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ve gelecek turnuvalar için şimdiden hazırlıklara başladıklarını belirtti. ANTİSK’in düzenlediği bu turnuva, sadece bir spor organizasyonu değil, aynı zamanda Anamur’un sosyal hayatına canlılık katan önemli bir etkinlik haline geldi.
Tanıtım: anamurotoservis
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.