Tarih: 15.11.2022 14:03

Belki diğer takımlardan biraz daha fazla avantajımız olur

Facebook Twitter Linked-in

Ancak böyle bir gelirle, maliyeti bizden daha düşük olan ekipler bile sürelerini bitirmekte çok zorlanıyor. Türk futbolunun kesinlikle desteğe veya özel bir projeye ihtiyacı var. Kulüpler Birliği 1. liginden arkadaşlarımızla da bir toplantı yaptık. Ayrıca çok önemli sonları var. Genel olarak bu sorunu çözen ve geliri artıran projelere ihtiyacımız var. Aksi takdirde son oldukça kötü görünüyor.'

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe Ankaragücü'nü ziyaret etti. Sarı-Lacivertliler maçı 3-0 kazandı. Nihat Kahveci, TRT Spor'da yaptığı konuşmada istekbet Ankaragücü-Fenerbahçe maçını değerlendirdi ve Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Nihat Kahveci: “Larnaka'da oldukça iyi bir maç kazandım, artık  Jorge Jesus'a yetişemiyorum. Oyunda kaç oyuncu değişti, değişecek mi? Öğretmenim istatistikleri anlatıyor, 3, 9 oyun, 4, 9 oyun oynuyor. Aslında maçtan önce asla oynamayacağını söylemiyorum. Her zaman bir bilinmeyen vardır ve bu bilinmez, rakip takımın antrenörleri, Teknik Komite ve oyuncular tarafından yaşanır. Fenerbahçe böyle bir takım. Kimin oynayacağını istekbet giriş bilemezsiniz. Rakipler ne yapacağını anlamıyor. İlk 11'i, kulübü ve hatta evde analiz etmeniz gerekiyor. Çünkü kimin oynayacağını bilmiyoruz. Fenerbahçe kötü bir maçta bile 3 gol atan ilginç bir takım. Bu gidişle 103 gol atacak gibi görünüyor.' dedi.

10 yıl Superliga Sport Toto MKE Ankaragücü, MKE Ankaragücü'nün ev sahipliğinde Fenerbahçe'ye 3-0 yenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —