Tarih: 10.02.2024 13:08

Anamur'un Gururu 'New Star of Turkey' Finalinde

Facebook Twitter Linked-in

 

 

MHA - Anamur'dan çıkan yetenekli genç şarkıcı Mehlika Çırakoğlu, Türk müziğinin efsane ismi Bülent Ersoy'un da bulunduğu ana jüri koltuğunda yer aldığı "New Star of Turkey" yarışmasında finale kalarak memleketini gururlandırdı. Çırakoğlu, dün, Türkiye'nin önünde performans sergiledi. 
 Müziği hayattaki kırmızı çizgisi olarak tanımlayan Çırakoğlu, Anamur'u bu önemli platformda temsil etmenin kendisini çok şanslı hissettirdiğini belirtti. Müziğin onun için bir tutku ve yaşam biçimi olduğunu vurgulayan genç sanatçı, yarışmanın sadece bir müsabaka olmadığını, aynı zamanda müziğe olan sevgisini tüm Türkiye ile paylaşma fırsatı sunduğunu ifade etti.
 Çırakoğlu, desteklerinden dolayı ailesine, Anamur'daki hemşehrilerine ve tüm sevenlerine teşekkür etti. Duaların kendisi için en büyük motivasyon kaynağı olduğunu belirten genç şarkıcı, bu yarışmanın kendisi için bir armağan olduğunu dile getirdi.
 Final öncesi duygularını paylaşan Çırakoğlu, başarısında en büyük pay sahibi olan annesi Ayla Çırakoğlu ve babası Mehmet Çırakoğlu'na sonsuz minnettarlık duygularını dile getirdi. Ailesinin sevgi, destek ve inancının kendisi için en büyük güç olduğunu vurgulayan genç yetenek, onlara olan şükranını ifade etti. Çırakoğlu, 2017’de yapılan O Ses Türkiye’ye ankaradan katılmış ve  o güzel sesi ve yorumu ile Ebru Gündeş’i döndürmeyi başarmıştı. 
 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —