Tarih: 17.11.2022 10:13

Patlaç Solenoid Vanaların Kulanım Alanları

Facebook Twitter Linked-in

 

Patlaç solenoid vana türleri beton santralleri, demir çelik ve cam sanayii, çimento , seramik ve boya endüstrisinde kullanılan bir vana türüdür. Bu vana ile jet filtre adı verilen filtre sistemlerinin içerisindeki tozları silkeleyebilir ya da bunker kısımları içerisinde toplanan tozların katılaşmasının önüne geçebilirsiniz.

Bağlantı olarak iç kısımlarında 90 derecelik bir açı mevcuttur. Be sebeple de havayı şok etkisi ile iletir. Bu özelliği sayesinde halk adında hava şoklama cihazı olarak da bilinmektedir. Sadece enerji aktarılsa dahi normal konumu içerisinde açık durumuna geçer ve basınç içeren hava darbesini hızlı bir şekilde darbe olarak iletir. Enerji aktarımı devam ediyor olsa dahi geçirgenlik şok tarzında devamlı olmamaktadır. Bu sebepten dolayı da kısa zaman aralıkları ve belirli limitler dahilinde enerji aktarımı yapılarak çalıştırılır.

Kullanım alanı olarak geniş bir skalaya sahip olan patlaç solenoid vana türleri, özelliklerine göre ayrılarak tercih edilebilmektedir. Bu sayede endüstriyel alanlarda ve sanayi dükkanlarında da yerini almıştır. Son zamanlarda kullanımının daha da arttığı patlaç solenoid vana türlerinin kullanım alanlarını şu şekilde sıralayabiliriz:

Bu kullanım alanları içerisinde yoğunluklu olarak tercih edilen patlaç solenoid vanalar, uygulanış şekillerine göre çeşitlilik sağlayabilir. Bu çeşitlilik, farklı işlevleri de beraberinde getirerek fiyat aralıklarında da belli bir limitin bulunmamasını sağlar. Alınacak olan patlaç solenoid vana türlerinin farklı fiyatlar dahilinde oluşturuluyor olması, kişilerin bu fiyat aralıklarında kendi bütçelerine uygun olan fiyattan alışveriş yapabilmesini sağlar. Patlaç solenoid vana türleri hakkında bilgi almak ve çeşitlerini incelemek için aşağıda bulunan web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

https://smstork.com/




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —