Tarih: 09.06.2024 15:58

Anamur Öğretmenevi Personel Başvurusunda Son Gün Yarın

Facebook Twitter Linked-in

Anamur Öğretmenevi ve ASO, yeni personel alımında son başvuru günü yarın.  7-10 Haziran 2024 tarihinde başlayan başvurular yarın sona eriyor. Anamur Öğretmenevi ve ASO tarafından yeni ve güncel personel alımı başvuruları açıklandı. Güncel süreci, 4 unvanda personel alımı tüm detaylarını hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.
Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu (ASO), yeni ve güncel personel alımı yapacağını duyurdu. İlana göre, farklı pozisyonlarda görevlendirilmek üzere 3 yemekhane işçisi, 2 kat temizliği görevlisi, 1 güvenlik görevlisi, 1 aşçı, 6 servis elemanı "garson yardımcısı" alımı yapılacak. İşte tüm detaylar.


İş İlanı Başvuru Şartları Nelerdir?
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
Kamu haklarından mahrum olmamak,
18 yaşını doldurmuş olmak,
Anamur ilçesinde ikamet ediyor olmak gerekiyor.
Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?
Başvurular 7-10 Haziran 2024 tarihleri arasında, şahsen veya e-posta yoluyla yapılabilecek. Adaylar, başvurularını aşağıdaki adrese veya e-posta adresine iletebilirler. Şahsen adres “Yalıevleri Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No:9 ANAMUR/MERSİN” olarak açıklandı.
Anamur Öğretmenevi ve ASO Personel Alımı
Anamur Öğretmenevi ve ASO, Mersin'in Anamur ilçesinde konaklama ve eğitim hizmetleri sunan bir kuruluştur. Anamur Öğretmenevi ve ASO'nun geçici personel alımı, hem kurumun hizmet kalitesini artırmayı hem de bölgedeki istihdama katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Alınacak personelin, kurumun misafirlerine daha iyi hizmet sunulmasına yardımcı olması beklenmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —