Tarih: 22.07.2024 02:39

Anamur Kültür ve Muz Festibali Deniz’in bu selfisi ile son buldu

Facebook Twitter Linked-in

MHA - Anamur, bu yıl düzenlenen 16. Uluslararası Kültür ve Muz Festivali bu yıl Belediye Başkanı Durmuş Deniz’in, Kaymakam Bilal Bozdemir ve Usta sanatçı Musa Eroğlu ile çektirdiği bu selfi ile son buldu.
 Anamur Belediyesi tarafından gerçekleştirilen festival,  Belediyeye bağlı 82 Sosyal Tesisleri’nde bir birinden güzel etkinliklerle gerçekleştirildi. Sportif ve kültürel yarışmaların yanında, Mangala, Satranç ve Engelliler Dart, Plaj Voleybolu ve Masa Tenisi Turnuvaları ile Can Dostlarımız Yarışıyor Turnuvası hareketli anların yaşanmasına sahne oldu.  
Anamur Kültür ve Muz Festivalinin bu yıl, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. Yıl dönümü ile çakışması, Anamur’dan Kıbrıs’a uzanan bir dizi etkinliğe de ev sahipliği yaptı.  "Barış İçin Pedal Çevir" Bisiklet Turu etkinliği festival programı kapsamında ilçe turizminin ve tarımsal üretimin geliştirilmesi konularında gerçekleştirilen paneller, kadar ulusal ve uluslararası kültür dansları da festivale renk kattı. 
Necati ve Saykolar Grubu ile coşan Anamurlu müzikseverler, Torosların yörük evladı Ünlü Halk Ozanı Usta Sanatçı Musa Eroğlu’nun birbirinden güzel türküleri ile hem duygulu, hem de hareketli anlar yaşadılar. 
Festivalde gündeme oturan Belediye Başkanı Durmuş Deniz’in Kaymakam Bilal Bozdemir ve Sanatçı Musa Eroğlu ile Anamur Halkını arkasına alarak çektirdiği bu selfi oldu. Selfi sırasında vatandaşların Başkan Deniz'in selfisine telefonlarının ışıklarını yakarak eşlik etmeleri de festivalden duydukları memnuniyeti ortaya koydu. 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —