Tarih: 16.08.2024 12:36

Anamur Kızılay Şubesinin Yeni Başkanı Sakine Kuz

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL/ (MHA) - Anamur Kızılay Şubesi temsilcilikten şube olduktan sonra olağan kongresini yaptı. Anamur Kızılay Şubesi temsilcilikten şube olduktan sonra olağan kongresini yaptı. Kongreye tek listeyle giren Sakine kuz ve yönetim kurulu listesi seçildi.  
Ziraat Odasında gerçekleşen ve divan başkanlığını Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Hasnan Doğan’ın yaptığı kongreye, Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tuğrul, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, Anamur Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş, Kurucu Başkan Aziz Dağıstan ve üyeler katıldı.  
Olağan kongre, 98 üyenin 74’ünün katılımı ile  gerçekleşti. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından yönetim kurulu üyesi Naile Cihankar faaliyet raporlunu okudu. Faailyet raporunun okunmasının ardından söz alan kurucu başkan Aziz Dağıstan, bu güne kadar yaptıkları faaliyetleri anlattı ve aday olmayacağını söyledi. 
Bunun üzerine tek listeyle seçime giren Sakine Kuz, Anamur Kızılay Şubesi başkanı seçildi.  
Seçim sonrası yönetim kuruluna ise Kuz’un listesinde yer alan, Huseyin Yıldız, Hasan Turkay, Nuran Yılmaz, Ramazan Tok,  AbdülKadir Meteris ve Naile Cihankar getirildi. Seçim öncesinde  katılımcılara ‘Hoşgeldiniz’ diyen yeni başkan Sakine Kuz kendisine ve yönetim kuruluna duydukları güven ve verdikleri sorumluluktan dolayı teşekkür etti. 
Kuz, “Kızılay Ailesi olarak Anamur halkına da bu güne kadar Türk Kızılayına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti ve bu desteğin artarak devam edeceğine olan inancını dile getirdi. Kongre çekilen aile fotoğrafı ile son buldu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —