Tarih: 12.06.2023 16:35

Anamur Anadolu İmamhatip’te Sezon Sonu Şenliği Renkli ve Hareketli Geçti

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL(MHA)-Anamur Anadolu İmamhatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu bu yıl eğitim sezonu şenlik havasında muhteşem bir etkinlikle son buldu. Okul da yapılan şenlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Kaymakam Bilal Bozdemir’in de ziyaret ettiği programa, Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, Milli eğitim eski Müdürü Aziz Dağıstan, şube müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldılar.
Okul Müdürü Nadi Öztürk, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, eğitim öğretim sezonu boyunca okulunda hiçbir disiplin olayının yaşanmamasının gururu verici olduğunu söyleyerek hem öğrencilerine hem de öğrencilere iyi bir eğitim veren öğretmenlerine teşekkür etti. Her öğrencinin gizli kalan yeteneklerini açığa çıkarmak için gayret gösterdiklerini kaydeden Öztürk, her bireyin yeteneklerinin gizli kalmasını ziyan ve israf olarak değerlendirdi. Programı 11/B sınıfı öğrencilerinden Sami Burak Doğan Sundu. Ali Baştaş’ın Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından, Okul Öğretmenlerinden Kenan Kahvecioğlu’nun, gitar eşliğinde, Mustafa İsmet Keskin Biyoloji Öğretmeni Sevim acar ile gerçekleştirdiği şiir ve müzikli düeti programa ren kattı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan ve katılımcılar Okul Müdürü Nadi Öztürk’ün refakatinde, Halkeğitim Müdürlüğü Kursiyerleri tarafından dokunan çanta, şapka, kalemlik ve bez bebeklerin sergisini gezdiler. Milli eğitim Müdürü İlyas Mercan, yaptığı değerlendirmede; “İlçemizde Halkeğitim Müdürlüğümüzün marifeti ile açmış olduğumuz kurslar her yerde meyvesini veriyor.
Burada da İmamhatip Lisesi Müdürümüzün teşvikleri ve gayretleri ile Serpil Demir Hocamızın üstün yetenekleri ile bu sergi meydana geldi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bunun devamının geleceğini de düşünüyorum.” Dedi. Okul Müdürü Nadi Öztük’te İmamhatip Okulları Şenlikleri kapsamında düzenledikleri bu şenlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, Okul Müdürleri ve öğretmenlerin büyük emeği olduğunu söyledi.
Öğrencilerin evlerinde yaptıkları pasta börek ve kekler katılımcılara ikram edilirken, öğleden sonraki ikinci bölümünde ise, çuval yarışı, ip atlama, yumurta yarışı ve  halat çekme yarışları şenliklere büyük renk kattı. Okulun dron görüntüleri ise görülmeye değerdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —