-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,15% -0,13
-
EURO
50,75% 0,65
-
GRAM ALTIN
7118,25% -0,24
-
Ç. ALTIN
11534,35% -0,30
Ambiyans Ev ve Mutfak Ürünleri İhracat Fuarı, İstanbul'da gerçekleşecek
Türkiye'nin en yeni ev ve mutfak ürünleri fuarı olma özelliğine sahip olan etkinlik Ambiyans Ev ve Mutfak Ürünleri İhracat Fuarı, 02- 05 Mart 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi (İFM)' nde gerçekleştirilecek.
Ambiyans Fuarcılık, Cumhuriyetin 100. yıl dönümü olması sebebiyle Türk üreticilerini desteklemek adına Dünya'da ve Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, Eylül ayındaki fuara katılım gösterecek markalara Mart ayındaki fuar için ücretsiz katılım imkanı sağlayacak. 100 bin metrekarelik alanda düzenlenecek fuar; 400'den fazla seçkin katılımcı ve yönetici, 30 binden fazla yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayacak.
Ticaret Bakanlığı'nın belirlediği hedef ülkeler ve öncelikli ülkeler kapsamında çalışmalar yürüten marka, başta Avrupa, Afrika, Asya, Uzak Doğu, Kuzey ve Güney Amerika olmak üzere 39 ülkenin Ticaret Ataşeliklerini, profesyonel acentelerini ve satın almacılarını fuarda ağırlayacak.
Türk üreticileri ve markaları için '30 kişilik ihracat ekibi'
Zincir mağazalar, e-ticaret firmaları, profesyonel satın alma heyetleri, Horeca, bağımsız perakendeciler, toptancı ve perakendeci kuruluşlar, uluslararası ticaret firmaları, catering ve organizasyon şirketleri, bayi ve distribütörler gibi pek çok sektör için yeni iş ve iş birliği fırsatları sunacak. Fuara, ayrıca sektörün temelini oluşturan önemli STK'lardan da katılım gerçekleşecek. 8 Hol ve 100 bin metrekare alana sahip sektörün buluşma noktası fuara, 100'den fazla ülkeden ziyaretçi katılımı bekleniyor.
Özellikle, global arenada Türk üreticileri ve markalarının önemi her geçen gün artıyor. Marka, son yıllarda büyüme gösteren ihracat oranlarına destek olmak adına Ambiyans Ev ve Mutfak Ürünleri İhracat Fuarı için 30 kişilik bir ihracat ekibi kurdu. Ekip, fuara katılacak markaların yurt dışı bağlantılarını sağlayacak. Aynı zamanda, yurt dışından hedef pazarda yer alan firmaların fuara katılarak Türk üreticileri ve markaları ile iş birlikleri oluşturmasına zemin hazırlayacak.
Uluslararası ticaretin güçlenmesine olanak sağlayacak
Ambiyans Fuarcılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tıraş, 'Üretime dayalı yeni ekonomi modellerini destekleyen fuarımız; sofra, pişirme, dekoratif aksesuar, plastik, pratik ev gereçleri ve elektrikli ev aletleri sektör üreticilerini bir araya getirerek uluslararası ticaretin güçlenmesine katkı sağlayacak. Gerçekleştireceğimiz organizasyon, sürdürülebilir kalkınma ile yerli ve çok uluslu markaların inovasyon ve patentlerini dünyaya tanıtarak ihracattaki paylarını artırmayı amaçlıyor. İhracat odaklı olan fuarımız; dünyada ev, mutfak ve yaşam ürünlerini üreten ve bu ürünlere ihtiyaç duyan pazarları hedefliyor. Ayrıca, Türkiye'de üretim yapan yerli ve yabancı küresel markaların yanı sıra ürün ve teknolojileriyle dış pazarlardan pay almayı hedefleyen işletmeler için de önemli fırsatlar oluşturacağız' dedi.
.jpg)
Fuarcılık sektörünün önemli isimlerinden olan İrfan Tıraş, sektöre destek vermek ve Türkiye'nin global anlamda markalaşması kapsamında harekete geçti. Fuarcılığa yeniden dönen Tıraş, yeni bir kampanya başlattı. Bu kapsamda, Ambiyans Fuarcılık hem Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü olması hem de Türk üreticileri desteklemek adına Ambiyans Ev ve Mutfak Ürünleri İhracat Fuarı için Eylül ayında katılım gösterecek firmalarına Mart ayı için ücretsiz katılım fırsatı da sunacak.
Hibya Haber Ajansı
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
Yükleniyor


