-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Aksigorta’dan Sürdürülebilir Ulaşıma Teminat: Citroën Ami Kasko
MHA-Sürdürülebilir çözümleri destekleyici ürün ve hizmetler sunan Aksigorta, bu vizyona yönelik yeni bir sigorta ürünü hayata geçirdi. Elektrikli araç Citroën Ami için yeni bir kasko ürünü sunan Aksigorta, bu ürünün teminat seçenekl
MHA-Sürdürülebilir çözümleri destekleyici ürün ve hizmetler sunan Aksigorta, bu vizyona yönelik yeni bir sigorta ürünü hayata geçirdi. Elektrikli araç Citroën Ami için yeni bir kasko ürünü sunan Aksigorta, bu ürünün teminat seçeneklerinde sunduğu 3. Şahıs Mali Mesuliyet güvencesi ile benzerlerinden ayrıştırıcı bir konuma ulaşıyor.
Sürdürülebilir bir yaşam için yeni nesil çözümler sunan Aksigorta, bu vizyonu destekleyen ürün ve hizmetler geliştirmeye devam ediyor. Elektrikli araç Citroën Ami için yeni bir kasko ürünü geliştiren Aksigorta, ürün özelinde sunduğu geniş teminat kapsamının yanında eklediği 50.000 TL tutarındaki 3. Şahıs Mali Mesuliyet güvencesi ile Citroën Ami’ye yönelik diğer elektrikli araç sigortalarından ayrışıyor.
Sürdürülebilirliğe katkı sağlayacak çözümleri desteklemeye devam edeceklerini belirten Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen; “Ürün ve hizmet döngüsünü çevresel ve sosyal etki odaklı bakış açısı ile ele alıyor; sürdürülebilirliğe yatırımlarla katkı sağlıyor ve paydaşlarımız için değer üretmeye devam ediyoruz. Mobilitenin artmasıyla elektrikli micromobilite araçlarına artan talepten son derece memnun olmakla birlikte, bu talepten doğacak ihtiyaç ve beklentilere yönelik ürün ve hizmetler geliştiriyoruz. Son olarak yeni nesil elektrikli araç Citroën Ami için geliştirmiş olduğumuz kasko ürünü ile sürdürülebilir bir yaşamı güvence altına almak adına sunduğumuz ürün ve hizmetlere bir yenisini ekledik. Düşük karbonlu ve paydaşı odağa alan ekonomik büyümeyi desteklemek için olumlu etki yaratmaya aracı olacak ürün ve hizmetlere odaklanmaya devam edeceğiz’’ dedi.
Citroën Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Citroën olarak sürdürülebilir bireysel mobilitede öncü olma vizyonumuzu dünyada olduğu gibi Türkiye’de de sürdürüyoruz. 2022 yılında pazara sunduğumuz Citroën Ami modelimiz, bu anlamda önemli bir kilometre taşı oldu. Aksigorta’nın Citroën Ami’ye özel olarak hazırladığı kasko imkanlarıyla, sürdürülebilir mobilitenin simgelerinden Ami modelimizin yaygınlığını artırıyor, tüketicilerin elektrikli araçlara ulaşımını kolaylaştırıyoruz' dedi.
Anamur’da Nevruz Ateşi Birlik ve Beraberlik İçin Yandı
Kandilli’nin 115 Yıllık İklim Arşivi Yapay Zeka ile Dijital Dünyaya Taşınıyor
Anamur’un Sultanları Değil, Efeleri Tarih Yazıyor: Yücelen Anamurspor Play-Off Yolunda!
Anamur’da "Geleceğe Nefes" Seferberliği: Orman Haftası Coşkuyla Kutlandı
MHP Mersin Teşkilatından “Omurgasızlar” İfadesine Sert Tepki
Mersin'de 3 Günlük Elektrik Kesiliyor Anamur, Bozyazı ve Aydıncık İlk Sırada!
Yörünge Olmasaydı Güneş sistemimiz Ne Olurdu?
Bozyazı-Aydıncık Yolunda Heyelan: Kaya Kütleleri Aracın Üzerine Düştü!
Devlet Erkanı ve Vatandaş Bu Seferde Bayram İçin Kucaklaştı
Ramazan Bayramı Mesajları
AK Parti Anamur İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Denizden Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Kemal Duru’nun Ramazan Bayramı Mesajı
ANAMUR'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI: ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Kemal Duru’dan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Ruhu Birliğimizin Teminatıdır"
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
Yükleniyor

