-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
AK Partili Keseli: Başkanlık makamı kaos çıkarma yeri değildir!
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın Bostanlı ve Mavişehir'i Yamanlar'a taşıma açıklamasını değerlendirdi. Keseli, 'Altı doldurulmadan yapılan açıklamalar sorumluluk değil kaos ç
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın Bostanlı ve Mavişehir'i Yamanlar'a taşıma açıklamasını değerlendirdi. Keseli, 'Altı doldurulmadan yapılan açıklamalar sorumluluk değil kaos çıkarmaktır.' dedi.
Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrasında Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın Mavişehir ve Bostanlı'nın Yamanlar Dağı bölgesine taşınacağı açıklaması ilçede paniğe yol açtı. Konuyu değerlendiren AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli, 'Kahramanmaraş Depremi ile aynı haftada sadece Karşıyaka'nın değil İzmir'in ve Türkiye'nin en önemli bölgelerinden biri hakkında açıklama yapmak için elinizde çok yeni ve aciliyetli raporların olması gerekir.
Bu raporlar doğrultusunda hareket eylem planı yapılması gerekir. Karşıyaka Belediye Meclisi'nde ve Karşıyaka gündeminde bugüne kadar olmamış bir taşınma, deprem haftası gündeme getiriliyorsa bu durum vatandaşta korku yaratmaktan öteye geçmez. Sorumlu belediyeciliğe aykırıdır. İzmir depreminden beri bölgede yeni binalara ruhsat verip, sonra da taşıma açıklaması tezattır.' dedi.
İzmir'de ve Karşıyaka'da kentsel dönüşüm karnesinin zayıf olduğunu dile getiren Keseli, 'Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay, dört yıllık görev süresinde Cumhuriyet Mahallesi'nin imar planını yapmayı beceremedi. En son duyduğumuz kadarıyla o işi de özel bir şirkete devretmişler. Kentsel dönüşümde Örnekköy'deki çalışmalar oldukça yavaş ve dar kapsamlı.
Üç bin kişiyi kapsayacak kentsel dönüşümü şova dönüştürüp başarı gibi sunan CHP zihniyeti, her biri binlerce kişilik siteleri kaç yılda ve nasıl taşımayı düşünüyor? Daha birkaç gün önce çalışanlarının 'Artık yeter' diyerek Aralık maaşının yüzde 30'unu, Ocak maaşının tamamını alamadığı için isyan ettiği Karşıyaka Belediyesi, hangi plan ve projeyle ve en önemlisi bütçeyle Mavişehir ve Bostanlı'yı Yamanlar'a taşıyacak? Biz şunu anladık ki, Sayın Başkan bir gece yatıyor, sabah kalktığında aklına eseni belediye projesi diye kamuoyuna satıyor. Bunun örneklerini de daha önce hızlıca açıp kapattıkları 'büfekondu' ve Karşıyaka Spor Kulübü ile inatlaşıp belediye kulübünün basketbol şubesini yarışmacı yapıp sonra geri çekmesinde görmekteyiz. Dolayısıyla; Mavişehir ve Bostanlı için bilim insanlarının raporları doğrultusunda, akıl, mantık, ilim ve vicdan doğrultusunda vatandaşımızın refahı için yapılması gereken her türlü çalışmanın arkasındayız. Fakat vatandaşı önce paniğe sürükleyip korku ve kaos yaratan, sonrasında da bina yöneticileriyle toplantı yapıp 'basın bizi çarpıttı' diyerek sıyrılmaya çalışan bir anlayışın Karşıyaka'mıza faydası olmayacağı açıktır.' dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Bozyazı-Aydıncık Yolunda Heyelan: Kaya Kütleleri Aracın Üzerine Düştü!
Devlet Erkanı ve Vatandaş Bu Seferde Bayram İçin Kucaklaştı
Ramazan Bayramı Mesajları
AK Parti Anamur İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Denizden Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Kemal Duru’nun Ramazan Bayramı Mesajı
ANAMUR'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI: ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Kemal Duru’dan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Ruhu Birliğimizin Teminatıdır"
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Yükleniyor


