Tarih: 21.10.2024 16:31

Age Hareide: "Hatalarımızın Bedelini Ödedik"

Facebook Twitter Linked-in

MHA - İzlanda Milli Takımı Teknik Direktörü Age Hareide, Türkiye mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hem hakem kararlarını eleştirdi hem de oyuncularının bireysel hatalarına değindi.

Elexbet adresi üzerinden Türkiye - İzlanda maç detaylarını inceleyebilirsiniz.

"Büyük bireysel hatalar yaptık" diyen Hareide, özellikle ilk yarıda iyi bir oyun sergilediklerini ancak ikinci yarıda büyük hatalar yaparak maçı kaybettiklerini belirtti. Teknik direktör, "İki maçtır içeride 2 gol atıyoruz ama kazanamıyoruz, 2 golün kazanmak için yeterli olması gerekiyor. Bireysel hataları azaltmalıyız." diyerek oyuncularını uyardı.

Hareide, oyuncu tercihleri konusunda da öz eleştiride bulundu. Kulüplerinde düzenli olarak forma şansı bulamayan bazı oyunculara şans verdiğini belirten deneyimli teknik adam, "Belki düzenli oynayan oyuncuları daha çok kullanmalıyım." şeklinde konuştu.

Elexbet giriş adresi sayesinde bahislerinizi oluşturabilir yüksek kazançlar oluşturabilirsiniz.

Hakem kararlarına da değinen Hareide, özellikle penaltı kararlarının tartışılır olduğunu ifade etti. "Kuzey ülkelerinde bu tarz penaltıların kaldırılması için çalışma var. Bence bunlar basit penaltılar." diyen Hareide, hakemin kararlarının maçı etkilediğini belirtti.

Age Hareide'nin açıklamalarından öne çıkan diğer noktalar:

Elexbet güncel giriş adresinin güncellenen yeni oyunlarını gözlemlemek için siteyi ziyaret edebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —