Tarih: 22.03.2024 14:57

Acun Ilıcalı’dan Trabzonspor-Fener Bahçe Maçı Değerlendirmesi

Facebook Twitter Linked-in

Spor-Türk Televizyonlarının etkili ve başarılı sunucusu Acun Ilıcalı, Trabzonspor-Fenerbahçe maçına çarpıcı bir yaklaşımda bulundu. Ilıcalı karşılaşmadaki olayları değerlendirerek Türk futbolu için çözüm önerileri sundu. Yaşanan skandallarının ana sebebini Türk Hakemlerin yetersizliğine bağlayan Acun Ilıcalı, bu durumun ülke genelinde bir kaosa neden olduğunu savundu. Hakemlerin performansının uluslararası standartlara ulaşmadığını ifade eden  
 Ilıcalı, yabancı hakemlerin Türk futboluna getirilmesi önerisinde bulundu. 
Ilıcalı, Yunanistan'da benzer bir uygulamanın gerilimi azalttığını örnek gösterdi ve Türkiye'de de bu uygulamanın gerilimi büyük ölçüde düşüreceğini savundu. Acun Ilıcalı yabancı hakem uygulamasının yüzde 80'lik bir azalma sağlayabileceğini iddia etti. 
Acun Ilıcalı, TFF başkanına çağrıda bulunarak, bu konuda hızlı bir şekilde karar alınması gerektiğini belirtti ve "Bunun B planı yok" dedi. Ilıcalı'nın açıklamaları, Türk futbolunda yaşanan sorunlara dikkat çekti ve tartışmalara neden oldu. Acun ılıcalı’nın bu önerileri, Türk futbolseverler ve spor otoriteleri, önemli bulunarak tartışılmaya devam ediyorlar. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —