Tarih: 19.07.2023 15:27

Sürücüleri Güncel Tutmanın En Kolay Yolu : Driver Easy !

Facebook Twitter Linked-in


Easeware Technology firmasının 2009 yılında geliştirmeye başladığı Driver Easy ile sürücülerinizi güncelleyebilir ve sürücü bakımlarını yapabilirsiniz.

Windows işletim sistemi için geliştirilen Driver Easy, 200’den fazla ülkede 3 milyondan fazla kişi tarafından kullanılan popüler bir programdır. Programdaki kolay işlem basamaklarıyla Windows bilgisayarlarınızdaki eksik veya eski sürücülerinizi güncelleyebilirsiniz. Güncelliğini yitiren veya eksiklikleri olan sürücüler bilgisayarlarda performansın düşmesine neden olmaktadır. Windows sürücülerini güncellemenin en kolay yollarından olan program, otomatik taramalar yaparak, ihtiyaç duyulan sürücüleri indirmekte ve güncellemektedir. Eksik ve uyumsuz sürücülerde de taramalar ve sonrasında gerekli güncellemeler yapan Driver Easy yazılımında taramaları planlayabilirsiniz.

Bilgisayarlarda yapılan format işlemi sonrası uzun süren sürücü yükleme işlemini Driver Easy yazılımı sayesinde kısa sürede güncel ve ihtiyaç duyulan sürücüleri otomatik olarak bulabilir, cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. Kolay bir kuruluma sahip programın sade ve basit arayüzü sebebiyle kullanımı da oldukça kolaydır. Programı açtıktan sonra TARA işlemini başlatmanız yeterli olmaktadır. Böylece sürücülerin bulunup, güncellenmesini sağlayabilirsiniz.

Kullanıcı dostu arayüzü ve 8 milyondan fazla sürücüye sahip, başarılı bir program olan Driver Easy ile ses cihazları, yonga setleri, usb aygıtarı, ağ kartları, grafik kartları, yazıcılar, wifi kartları, bluetooth, pci kartları, tarayıcılar, modemler, CD/DVD sürücülerinde taramalar yapabilir, eksik, eski ve uyumsuz sürücülerde otomatik güncellemeler yapılmasını sağlayabilirsiniz. Sistem kaynaklarını minimum seviyede kullanan programda tek tıklama ile sürücülerinizin güncelliğini sağlayabilirsiniz. Kaldırılan uygulamaların geride kalan sürücülerini de bu yazılım aracılığıyla kaldırabilir, bilgisayarınızın performansını arttırabilirsiniz.

Sürücü yedekleme ve geri yükleme noktası oluşturarak, olası sorun durumunda eski sürücülerin geri yüklenmesini sağlayan Driver Easy ile bilgisayarınızdaki donanımlar hakkında da kısa sürede bilgi edinebilirsiniz. Bu gibi bir çok özelliği sebebiyle Driver Talent, DriverMax, DriverHub ve Driver Booster gibi rakip yazılımlar arasındaki gözde yazılımlardan biri olmuştur.

Driver Easy programının bazı avantajları;

• Sürücü yedekleme ve geri yükleme noktası
• Kaldırılan uygulamaların sürücülerinin kaldırılabilmesi
• Tek panelden güncelleme imkanı
• Büyük veritabanı
• Kolay kurulum ve kullanım
• Donanımlar hakkında bilgi edinebilme....

Driver Easy, Driver Booster gibi en çok tercih edilen sürücü güncelleme yazılımlarının en güncel sürümlerini, Türkiye’nin yeni program sitesi www.indiriste.com adresinden indirebilirsiniz.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —