Tarih: 25.07.2024 10:45

71 yaşındaki Judas Priest İstanbul’u salladı Türkiye’yi öve öve bitiremedi

Facebook Twitter Linked-in


 

MHA - Metal müziğin efsane grubu Judas Priest, BKM Organizasyonu ile Bonus Park Orman’da  İstanbul’da metal rüzgarları estirdi. 1969’da Birmingham, İngiltere’de kurulan grup, sahne performansı ve görsel şölenleriyle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. 
Harley-Davidson ile Rob Halford Enerjisi
Grubun vokalisti Rob Halford, sahneye Harley-Davidson motosikletiyle çıkarak seyircileri şaşırttı ve büyük alkış topladı. 71 yaşındaki Halford’un enerjik performansı, binlerce hayranı tarafından tezahüratlarla karşılandı. Motosiklet, konserin geri kalanında sahnenin bir parçası olarak kalırken, grup müzik ve görselliği mükemmel bir şekilde birleştirdi.
Türkiye’ye Övgüler
Rob Halford, Türkiye’ye geri dönmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülkenin güzel insanlarını, yemeklerini ve kültürünü övdü. Bu samimi sözler, Türk hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

Metal Efsaneleri İstanbul’da Coşturdu

"Metal Gods" şarkılarıyla özdeşleşen ve heavy metal müziğin sembolü haline gelen Judas Priest, Bonus Park Orman’ı dolduran binlerce hayranı için unutulmaz bir performans sergiledi. 50 yılı aşan kariyeri boyunca müzik tarihinde önemli bir yer edinen grup, enerjik sahne performansıyla hayranlarını mest etti ve nesiller boyunca süregelen kalıcı çekiciliğini bir kez daha gösterdi.

Yeni Şarkılar İlk Kez İstanbul’da

Judas Priest, konserin açılışını yeni albümlerinden "Panic Attack" parçasıyla yaptı. Grup, ayrıca "Invincible Shield" ve "Crown Of Horns" gibi yeni şarkılarını da ilk kez canlı olarak Türk hayranlarıyla paylaştı. Konserde sırasıyla “Another Thing Coming”, “Rapid Fire”, “Breaking The Law”, “Riding of the Wind”, “Love Bites”, “Devil’s Child”, “Saints In Hell”, “Crown of Horns”, “Sinner”, “Turbo Lover”, “Invincible Shield”, “Victim of Changes”, “Green Manalishi”, “Painkiller”, “Electric Eye”, “Hell Bent for Leather” ve “Midnight” gibi sevilen şarkılarına yer veren grup, toplamda 18 parça çalarak konserini tamamladı.

Judas Priest, sahnede estirdiği metal fırtınasıyla İstanbul’daki hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı ve müziğe olan sarsılmaz bağlılığını bir kez daha kanıtladı.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —